Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Flash Lite-On 0401 - VIA Chipset


midz

Otázka

Zdravim,

mel bych na vas takovy dotaz. Mam doma desktop s via chipsetem, pomoci ktereho se mi darilo flashnout vsechny puvodni phat mechaniky. Nyni jsem si poridil slim xbox a co jsem tak pochopil, s prichodem noveho dashboardu se vsechny mechaniky zamknuly a je k jejich flashnuti potreba mechaniky odemknout. K tomu bych potreboval spoustu veci a tak jsem se rozhdl, ze bych si poridil rovnou celou odemknutou PCB desku, kterou bych se stavajicim chipsetem mohl flashnout. Pri prohlizeni internetu jsem narazil na desku Matrix Freedom PCB, kterou je mozne flashovat pres usb a bez neustaleho otevirani xboxu. Nicmene k prvnimu pouzit desky je potreba samozrejme puvodni klic z puvodni mechaniky. A nyni se dostavame k memu problemu:

Zkousel jsem nacist klic pomoci jungleflasher tutorialu a dostava se mi zpravy SlimKey extraction failed. Co jsem tak pochopil, tak maji slim mechaniky obecne problemy s via chipsety a je nahoda, ze zrovna s nejakym funguji. Nejsem si ale jist, jestli klic nejde precist, protoze je mechanika zamknuta nebo jen proto ze to s timhle chipsetem nejde. Nicmene, kdyby se mi podarilo od puvodniho flashera (kupoval jsem uz slim flashnuty) dostat originalni klic, budu schopny pomoci tohoto chipsetu na tu novou desku fw nahrat? Nebo to dopadne stejne jako pri cteni klice?

Mate nejakou jinou radu co si poridit na domaci flashovani? Tahle nova deska se da na ebay sehnat za cca 1000 Kc. Coz mi prislo jako dobry pomer ceny a pohodli (nemusi se pokazde rozdelavat xbox).

Predem diky vsem za jakekoliv rady a nazory.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Jj, to je prave zvlastni. Mechanika se normalne nacte. Udelam presne to jak rikas, kliknu na SlimKey, kliknu na "no", vyjedou tam ty cisla a napise mi to, ze to musim vypnout a zapnout. Coz udelam jenze to nezareaguje a jen napise SlimKey extraction failed. Nevim si s tim rady..

Jak rikam, s phat mechanikami jsem nikdy problem nemel, jenze tohle je slim tak to asi bude tim? nevim.. :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu