nabijecka Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 dnes jsem updatnul na nejnovější dashboard přes live a všechny hry až na xgd3 dále fungují, mám hack lt 2.0 na liteonce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 A zkontroloval sis to v xvalu jestli nemáš flag ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bonny_boy Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 a to už po novem updatu jako nepojedou xgd3 hry ? Mě to zatim vše funguje tak at vím . diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Nevíte kdy už výjde něco co mi zajistí že budu moct znovu jít na live i s xgd3? Od té vlny banu jsem tam zatím nebyl... Nevím jestli můžu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 A zkontroloval sis to v xvalu jestli nemáš flag ?? pokud piše že aktualizoval na live a xgd3 hry nejedou(počitam že to zkoušel) tak flag má...už od silent updatu samo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 jo promiň to mě mohlo napadnout ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 fpohodě - taky by mě zajimalo jako uživatele s lt 2.0 kdy od silent updatu hraju na live ale jen xgd2 - bez flagu zatim...jak to bude vypadat...jestli dnes updatovat atd...snad někdo napiše podrobnějši apřesne info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Jste blázni, nový update a vy jej stahujete na flashi. To bude jistý flag. Chceme-li předejít riziku, dashboard se musí aktualizovat vždy na stock fw. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 romik: jj čekam na tve poznatky a jedu k tobě:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LelekCZ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Já jsem nic nestahoval od silent updatu a právě proto se ptám jestli už konečně někdo začne řešit novej flash :-) Už jsem stratil asi 1 měsíc goldu :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Jste blázni, nový update a vy jej stahujete na flashi. To bude jistý flag. Chceme-li předejít riziku, dashboard se musí aktualizovat vždy na stock fw. A když budu updatovat přez flashku změní to něco ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 A když budu updatovat přez flashku změní to něco ?? Nezmění to nic na tom, že hrozí flag při updatu flashované konzole. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piszkot Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 A když updatnu z flashky změní mi to i DAE.bin? pokud ho mám ještě v pořádku a nepostihl mě silent update? protože jsem offline Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 to by me taky zajimalo jestli to meni dae.bin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 řeknu to takhle flag jsem měl již před tím, takže mi to je teďkom tak celkem jedno..... samozřejmě ban nechci, protože hraju na live, avšak banovací vlna může být třeba až za rok... Dodatek k hrám xgd3: už před tím se mi tiše updatnul dae.bin, avšak po update dashboardu se hra xgd3 normálně spouštěla, avšak nabídl se mi update, který jsem bohužel přijal-myslím si, že to byla nová úprava xgd3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Jste blázni, nový update a vy jej stahujete na flashi. To bude jistý flag. Chceme-li předejít riziku, dashboard se musí aktualizovat vždy na stock fw. Ale pokud už někdo má flag, tak chuj s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak jak je to s těmi XGB3 ?? nefungují ani přes flasku !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Také mě zajímá zda XGD3 fungují alespoň přes Title Update. Právě mi vyskočila hláška Update Required a nechci dělat pokusného králíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 i kdyby ne na 3.0 se dělá...takže klid... já jsem ještě na 1.9 a čekám právě na 3.0 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejbel Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Kdy by asi mela bej 3.0 k dostani koukal sem na webu a pisou IN PROGRESS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MadMarty Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Kdy by asi mela bej 3.0 k dostani koukal sem na webu a pisou IN PROGRESS jako vzdy - "AZ BUDE TAK BUDE":) o nejakem datu spekulovat je zbytecne....cekej jako vsichni ostatni:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Nový flash 3.0 mě nezajímá, já si x-ko neumim sám flashnout a nebudu porád vyhazovat prachy za flash když to jde i bez něj. Takže je asi lepší nový dashboard nestahovat. Bohužel to tu nikdo neřekne narovinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tomas...co je na tom lepšího?než mrkneš tak ho všechny hry budou vyžadovat...a když někdo nechodí na live a nechává si dělat flash tak je de*il edit: jinak ano nestahovat nový BDB je lepší vždy to zná snad každý- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
packys2 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak jako pokusný králík jsem to teda zkusil.A vysledek je takoví že vše jede tak jak má jedou i XGB3 samozřejmě přes flasku. Flash 2.0 :thanks: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak jako pokusný králík jsem to teda zkusil.A vysledek je takoví že vše jede tak jak má jedou i XGB3 samozřejmě přes flasku.Flash 2.0 :thanks: Ale XDG3 hry nejdou hrát na live, jen offline.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.