Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

E1004 Modue Checker 1


Tomrad

Otázka

Ahojte vlastnim E 1004 6.60 najnovsie PSP len pre europu tu som nasiel ze sa da flesnut ale ked som nahodil Module Checker 1 nevedel najst verziu karty

a tak sa pitam ci mam skusit najst verziu dosky pomocou Module Checker v 3.0 alebo to rysknut a flesnut s 660PRO-MB10 :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Module checker ti nepůjde, protože není přizpůsobený, pro desku s modulem 11g. A ano je to naprosto bezpečné, neboj se brick nehrozí, protože se to ani neinstaluje napevno do PSP, ale jen do RAMek a po tvrdém vypnutí se to musí znovu nahazovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vdaka ludia ze ste mi poradily uz som to konecne flesol a hram na tom aj iso hry ale nie je to trvale staci hold podrzat 3 sekundy a celý fles je prec a dosku mam 11g nedalo by sa flesnut na trvalo a do buducna comu sa mam vyvarovat aby som ho nebrikol:psp:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Ne natrvalo flashnout se toto PSP bohužel nedá. Jak se vyvarovat bricku? To je jednoduchá odpověď, nepouštěj se do něčeho čemu sám nerozumíš, radši se zeptej tu na fóru, kde ti vždycky někdo odpoví a hlavně tam nezkoušej narvat nějakej permanentní flash, protože to opravdu není možné a je to cesta přímo k bricku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu