dejff Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 zkusil jsem MoH:H2 a přes infra nejde. může mi někdo říct, jaké jsou nyní hry podporující infrastrukturu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Syphon Filter:Logan Shadow je hodně dobrá hra, hraju jí občas po netu a nemůžu si stěžovat... Pořád tam někdo hraje, takže je to v pohodě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Prosinec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 nejde ani 1 MoH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 na MoH se vykašli... :D Každý druhý je tam hacker a nedá se to hrát... Stáhni si Syphon Filter:Logan Shadow jak jsem psal a máš vystaráno... Nebo ještě dobrá hra přes infrastructure je CSPSP... Je to Counter Strike z vrchu (2D), je celkem dost serverů a vždy je s kym hrát... Je to homebrew hra, takže ani nezabere tolik místa... :) Doporučuju... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Prosinec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 jo, zkusil jsem ten SP:LG a v pohodě šlapalo :) zkusil jsem i nhl 07, taky nic nevíš o nějaké závodní ? nebo tekken 6 jsem zkoušel, ale nikoho jsem ještě nenašel :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Myslim, že Test Drive Unlimited byl po netu... Ale nemám tušení, jestli to ještě někdo hraje... :D Nejsem si jistej, ale myslim, že Tekken 6 po netu nejde... Vždy se musíš podívat, jestli je hra Ad-hoc (jde hrát jen s kámošema, který jsou blízko tebe), nebo Infrastructure (na to potřebuješ Wi-fi a hraje se to po netu, můžeš hrát s kymkoliv na jakoukoliv vzdálenost). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 Tekk jde jen AdHoc. Infrastructure doporučuju CSPSP 1.9 2D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dejff Odesláno Prosinec 9, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 o nějakých závodních nevíte ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Tady se koukni na seznam... Máš tam napsaný, jestlo to je infrastructe, nebo ne.... http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_games Najdi si tam závodní hru jakou chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9, 2011 Tyto Infra.. hry jsou napiču..Je jich pár a navíc hry co jsou starší víc než dva roky nemají funkční servery. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.