Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Reset glitch hack - LPT programator pomoc prosim


Raze

Recommended Posts

Mam takovou otazku pustil jsem se do RGH a uz mam skoro vse udelany jediny kde jsem se ted zastavil je ze potrebuji naprogramovat CMOD C2 modul a nejsem schopny to rozjet tak bych chtel jen se zeptat na par otazek moc by mi to pomohlo.

Tak nejprve sem si stahl Xilinx 13.3 nenasel jsem tam v tools iMPACT tak jsem zkousel kabel najit pres zalozku configure JTAG settings ale kabel mi to nenaslo. TAk sem si nainstaloval starsi verzi 12.4 kde v zalozce tools uz impact byl ale neslo mi na nej kliknout, myslim jako otevrit bylo to takove zasedle.

1. otazka:Tak bych se chtel zeptat jestli zalozku iMPACT otervru i bez toho ze tam mam zapojeny lpt kabel k naprogramoveni modulu CMOD.

Kabel jsem is delal sam podle navodu ktery je tady na foru http://console-forum.net/tema/132645-cz-navod-na-reset-glitch-hack-krok-po-kroku-vc-stavby-programatoru. Je to jedoduchy obvod takze si nemyslim ze tam mam nic spatne kabel jsem zkratil na 10 cm, napeti 3,3 V mam z xbox z dvd power konektoru.

2.otazka: Nemuze to byt treba tim ze mam na pc nainstalovan windows xp ?

3. otazka: Jakym zpusobem mam naprogramovat CMOD ve verzi xilinx 13.3 kde mam kliknout.

Jeste bych se chtel zeptat jestli jede nekde tady v republice koupit kabel na naprogramovani CMODu nemyslim ze bych tam mela neco spatne ale uz fakt nevim co jineho vyzkouset. pokud jsou nejake stranky nebo nekde kdo to prodava, tak jestli by jste mi na nej treba nedali kontatk. Vim ze na ebay to je ale nechci cekat 14 dni kde stejne s nejvetsi pravdepodobnosti by to prislo az po novem roce.

Opravdu nevim co tam muze byt spatne budu rad za jakekoliv napady a rady opravdu uz fakt nevim co bych mel vyzkouset.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

muze to byt jenom tim kabelem musi mit fakt strasne kratke draty max 10 cm od zakladovky...jinac az to pripojis tak by to melo samo najit chip pak se to zepta na pridani souboru pro programovani a nakonec se to zepta jesli se ma zapis zkontrolovat.....vyberes soubor na naprogramovani a pak kliknes pravym na ikonu chipu a das program kdyztak se podivej na nejake videa na youtube

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš si stáhnou verzi co má v sobě impact, já to taky stahoval na dvakrát. Ten si pak spustíš normálně zvlášť jako program a ne ty xilinx nesmysly okolo. Pokud se nepletu je to instalace Xilinx Labtools. Až se ti to podaří najít a zapnout tak tu už poznáš, kabel si to pozná a chip samo rozpozná(pokud ne, tak jsou dlouhý kabely, špatný napětí, kontakt nebo něco jinýho špatně) dá se postupovat krok za krokem podle linkovanýho návodu. To že máš XP by vadit nemělo, já třeba to proramoval na PII 366MHz s Win 2000.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jj diky moc uz sem to vsechno rozjel, jen ted sem jeste pred takovym problemem ze, vsechno mam udelane jen nemam ten kondenzator 220pF tak sem tam dal 100nF ale xell mi nenabehne tak nevim jestli je to tim ale doufam ptz fakt mam vsechno udelany dobre. myslite si ze to muze byt tim ? jako ze sem tam dal ten vetsi kondenzotat na tu CMOD desku ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no dal sem tam 100 nano farad a na netu sem videl jak rikas 260 nebo 220 piko farad... co se tyce nand dump delal sem ho 3x pres lpt port a zadny chyby mi to nenaslo a udlal se bez chyby tak sem predpokladal ze je to v pohode. soubory jsem mezi sebou i porovnal a bez jedine chyby

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu