Reiden Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 cus vsichni...blizi se vanoce a ja planuju , poridit si CoD MW 3 kvuli MP,samozrejme. JENZE....nekteri z vas si mozna pamatuji muj (dodnes nevyreseny)topic Vy****li se mnou v CZC , kde se resi to, ze CoD MW2 se mi neustale freezuje...(i s celym windowsem....jaka radost....)...v tomto tematu je snad miliarda reseni a duvodu,cim by to asi tak mohlo byt....>NIC...prave z toho duvodu se taky chystam prejit na MW3....ale mam docela strach,ze s radosti roztrham balici papir,vytahnu hru,nainstaluju,spustim MP a k moji "radosti" se stane to same co u MW 2....co si o tom myslite? predem diky....SLAVA CONSOLE FORU!! x) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Zkoušel jsi reinstal pc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 zkousel jsem komplet reinstall win a nasledne jsem i posilal PC na reklamaci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Nejnovější ovladače komplet na všechny komponenty? Hledal jsi na googlu pod pojmem "Modern Warfare 3/2 freeze" atd.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 nejnovejsi ovladace mam na grafiku,jinak sem nic nestahoval....google sem kompletne prolez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 Zkoušel jsis aktualizovat třeba framework, takové ty blbosti c++ (nevím přesný název), je toho opravdu hodně co se do pc instaluje a ani o tom nevíš, zkoušel jsi na steamu ověřit integritu paměti? (Pravé tlačítko na hru na steamu, vlastnosti, místní soubory - ověřit integ.) Zkoušel jsi defragmentovat místní soubory hry? (Taktéž stejný postup jak předešlé) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 ted jsem to vyzkousel....nic...stejne freez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 No těžko říct, už mě nic nenapadá, možná ti ten engine se kříží nějak s nějakou součástkou v pc což je asi blbost ale fakt nevím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 neni nic jednodussiho nez stahnout a zkusit...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 myslis MW 3? mam to stazeny,ale nejakou spatnou verzi,po chvilce hrani se zacne extremne graficky bugovat...jako by se mi prehrivala grafika (coz je kravina...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Prosinec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 myslis MW 3? mam to stazeny,ale nejakou spatnou verzi,po chvilce hrani se zacne extremne graficky bugovat...jako by se mi prehrivala grafika (coz je kravina...) Co máš za grafiku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Prosinec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2011 GeForce GTX 560 (Gainward) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Reiden Odesláno Prosinec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2011 hergot....nikdo nevi??.....jestli koupit nebo nekoupit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.