Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mw2 > mw3....??


Reiden

Recommended Posts

cus vsichni...blizi se vanoce a ja planuju , poridit si CoD MW 3 kvuli MP,samozrejme. JENZE....nekteri z vas si mozna pamatuji muj (dodnes nevyreseny)topic Vy****li se mnou v CZC , kde se resi to, ze CoD MW2 se mi neustale freezuje...(i s celym windowsem....jaka radost....)...v tomto tematu je snad miliarda reseni a duvodu,cim by to asi tak mohlo byt....>NIC...prave z toho duvodu se taky chystam prejit na MW3....ale mam docela strach,ze s radosti roztrham balici papir,vytahnu hru,nainstaluju,spustim MP a k moji "radosti" se stane to same co u MW 2....co si o tom myslite? predem diky....SLAVA CONSOLE FORU!! x)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkoušel jsis aktualizovat třeba framework, takové ty blbosti c++ (nevím přesný název), je toho opravdu hodně co se do pc instaluje a ani o tom nevíš, zkoušel jsi na steamu ověřit integritu paměti? (Pravé tlačítko na hru na steamu, vlastnosti, místní soubory - ověřit integ.) Zkoušel jsi defragmentovat místní soubory hry? (Taktéž stejný postup jak předešlé)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu