driveX Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Ty jsi technik... Je to hrozné... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 Nic ve zli ale tato úprava se mi nelíbí.Dobře vypadaj ty dvířka UMD mechaniky jinek docela hnus.Lepší by bylo kompletně průhledný vypadá mnohem lépe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Říjen 10, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2007 jeste tu mechaniku tak podsvitit, to by byla paradicka... jinak ja si to taky provedu, ale mam jeste rok a pul zaruku u JRC, tak si ji nechci zbytecne zrusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lubanec Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 Fakt moc pekny ale na tu UMD bych si netroufnul jinak o prusvitnym krytu uvažuji:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roje Odesláno Říjen 11, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 no já si koupim celej komplet průhl. kryt +průhl. tlačítka:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
starmen Odesláno Říjen 11, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2007 pro ty, kterym se to nelibi: vsak zadni kryt se da dokoupit, takze az me omrzi ruzovej, tak muzu koupit jinej. a ukazte Vase "originalni" cerny PSP:cheesygrin: me je to jedno, hlavni je, ze se to libi me. jinak s tim podsvicenim nevim, v tomto praxi moc nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mootoo Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 husty motoo!!!:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 jo jo mám to samé.... sry je to z telefonu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 Tady je moje: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Říjen 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2007 no abych to shrnul tak nejvic se mi libi ten chromovany potom mozna ten pruhledny ale ten bych si nedal protoze to pak vypada celkem lacine :D a ten ruzovy musim rict jako ze si machr ze jsi to udelal a funguje ale esteticky to moc pekne neni :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 no mě se to celkém líbí až na ty špinavý samolepky a růžový analog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2007 tady je muj sice mam topic jenze kdyby nahodou ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juice84man Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 Proc se takovy pekny kryty neprodavaj taky na slimaka? Nejvic se mi libi ten prohlednej. Kdyby byl jeste k tomu kourovej, tak by to bylo naprosto cupr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Říjen 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2007 2 Predátor:Takovej si chci kupovat taky,ale bojim se rozdelavat ten zadni kryt...je tu nekde navod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
remind Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 určo moc pěkné ale já si myslim že nejhezčí je psp slim white Final fantasy VII edition, žádný tuning to nepřekoná :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siki Odesláno Říjen 25, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2007 2 Predátor:Takovej si chci kupovat taky,ale bojim se rozdelavat ten zadni kryt...je tu nekde navod? muzes pouzit muj tutorial tam se dostanes az skoro na konec ale to zvladnes sice to neni na vymenu krytu ale na UMD dvirka ale dostanes se tam v klidu http://www.console-forum.net/showthread.php?t=14395 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Říjen 27, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2007 Mě se líbí ten průhlednej celej..ani tam nemusí být diody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpideX Odesláno Říjen 28, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2007 Tenkrát jsem měl takového HYBRIDA Teď už si s PSP hraju tak že to pořád všeljak kombinju ruzna tlacitka kryty a tak 8) Tady je foto z předělávání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzy Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Čus... Tvoje PSP se mi moc nelíbí. Líbí se mi to, že tam není krytka na USB, ale ty samolepky jsou hrozný. Připomíná mi to tuning z Básníků, kde si Štěpánek koupí auto a všechny díry zalepí samolepkama... 2 Predátor - Super kryty. Vypadá to dobře. ZUZY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Tenkrát jsem měl takového HYBRIDA Teď už si s PSP hraju tak že to pořád všeljak kombinju ruzna tlacitka kryty a tak 8) Tady je foto z předělávání nadhera nejhezci.. nemas na prodani zadni nebo predni bilej kryt?? :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouwmeester Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Me se to docela libiaz na to co uz zde podotklo hodne lidi a tim jsou ty samolepky ty sundej a pekne to redidlem vylesti a bude to moc pekny a taky se mi libi to chromovany a konecne i to mooooooooooootovo pruhledny ale podle me nic se nema prehanet takze sem proti takovejm tem blikatkam ktery vypadaj jak prenosna herna.Ja osobne bych si nejradsi na svym bilym slimu udelal modry podsviceni L+R tlacitek a byla by to pecka ovsem zatim skoda zaruky.Mozna koupim nejaky stary od nekoho a budu si s tim hrat:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M4Touch Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Tenkrát jsem měl takového HYBRIDA Teď už si s PSP hraju tak že to pořád všeljak kombinju ruzna tlacitka kryty a tak 8) Tady je foto z předělávání To black & white je nice. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iMaty Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Ta růžová je perfektní,bez těch nálepek by to nemělo chybu...To růžový je vůbec zajímavý,má ho málokdo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dejv Odesláno Leden 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2008 Na netu sem narazil na tento kryt. (líbí se mi ta UMD mechanika) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.