atry Odesláno Leden 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2008 ..nooo..tak to je "mazec" ..tunning(cehokoliv) mi moc nerika - ve vetsine pripadech ho beru jako nevkusny preplacani cehokoliv cimkoliv..nejlepe aby to vsude svitilo a bylo pruhledny atd :) ..takze tohle PSPko mi prijde brutal hrozny ..nelibi se mi pruhledny kryty(mozna ptz vypadaj lacine a forove) a ruzova mi je taky celkove nesympaticka.. ..ale na druhou stranu jak ses pustil do rezani tech dvirek, to je odvaha.. ..ty samolepky - jak psalo vic lidi- to docela srazej.. ..jak daval ten kryt s pruhledem na UMD "siki"(myslim) tak tam mi to prislo v pohode (bylo to pekne ciste provedeny i jak se nedrzel ty kruznice) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hojas86 Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 no konecne mam psp zpatky z reklamace tak sem mohl aplikovat vyhranou nalepku wrapstar tady fotky: http://i188.photobucket.com/albums/z128/Hojas86/080117_191939.jpg http://i188.photobucket.com/albums/z128/Hojas86/080117_191915.jpg kvalita fotek je hrozna foceno mobilem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Jsem vlastníkem kompletního průhledného krytu a jsem spokojen, tlačítka to chce nechat originální. Přední průhledný kryt je efektní, zezadu je ve tmě vidět i červený laser. Zkrátka průhledné PSP se mi líbí nejvíce a proto ho mám. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Vypadá to zajímavě.:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HARIBO Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 SUPER MAZEC já jsem pro klasiku!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meditorus Odesláno Leden 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2008 Já mám bílí PsPčko s černejma tlačítkama a mě se strašně moc líbí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 Já mám PSP celé v chromu i tlačítka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2008 otázka kde bych sehnal průhlednej kryt z obou stran??? druhá otázka kdybych si to teda koupil mohli by mi to dát v pordejně někde?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 docela by mi zajímalo to chromový psp jak psal Prédátor. Musí to vypadat fakt dost fešně, nedáš sem nějakou fotku, nebo aspoň odkaz na ni dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prédátor Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 otázka kde bych sehnal průhlednej kryt z obou stran???druhá otázka kdybych si to teda koupil mohli by mi to dát v pordejně někde?? Tady máš ten průhlednej kryt: http://www.playcentrum.cz/kompletni-kryt-transparent-psp-400502.htm lachimalaif: tady jsou ty fotky omlouvám se za kvalitu je to focene mobilem,to koločko jsem si obarvil já: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Tady máš ten průhlednej kryt:http://www.playcentrum.cz/kompletni-kryt-transparent-psp-400502.htm lachimalaif: tady jsou ty fotky omlouvám se za kvalitu je to focene mobilem,to koločko jsem si obarvil já: tak jako kryt ten už sem si našel ale jestli by mi to vyměnily v obchodě....??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 moc prosim,kde by se dal ten chromovej krit sehnat?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 moc prosim,kde by se dal ten chromovej krit sehnat?:roll: podle mě ho budou mít na www.playcentrum.cz je to tutovka ;) EDIT: jo maj ho tam teď sem ho tam našel.... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spajdy Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 Asi si taky pořídim nějaký kryt :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 j bych si jako ideal predstavoval bilou a zlaty tlacitka:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 j bych si jako ideal predstavoval bilou a zlaty tlacitka:D hele to by nemuselo vypadat vůbec špatně ale já půjdu do průhlednýho s průhlednýma tlčítakama to se mi strašně libí :wohow: :wohow: 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 tjn,ale bude to asi trochu neprehledny. jo,a k ty zlato-bily,este bych dal k tomu pruhlednej kryt UMD,to by bylo good ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 tjn,ale bude to asi trochu neprehledny.jo,a k ty zlato-bily,este bych dal k tomu pruhlednej kryt UMD,to by bylo good ne? no no to už bych tam nedával ale zase i když by to nemuselo bejt tak špatný no už mi chybý jenom 2 stovky a koupim si ten průhlednej jupíííí:wohow: ale to tví jestli si to budeš dělat tak to pak vyfoť akorát kde si to mám udělat udělaj mi to v nějakym obchodu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filcka_ Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 muezte mi pls helpnout?? diky ;) http://console-forum.cz/showthread.php?t=20294 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 no no to už bych tam nedával ale zase i když by to nemuselo bejt tak špatný no už mi chybý jenom 2 stovky a koupim si ten průhlednej jupíííí:wohow: ale to tví jestli si to budeš dělat tak to pak vyfoť akorát kde si to mám udělat udělaj mi to v nějakym obchodu??? no,chlape,to netušim,asi jo,ale museli by v nejakym obchode,treba na tom playcentru,je naproti smichovu...a nebo v nejakym servisu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 no,chlape,to netušim,asi jo,ale museli by v nejakym obchode,treba na tom playcentru,je naproti smichovu...a nebo v nejakym servisu:D no jasně ale prosim tě kde je to na smíchově :blink: to fakt nwm vůbec si to nevybavuju a kdybych šel někam třeba do elektro worldu tam by mi to udělali???:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 25, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2008 no jasně ale prosim tě kde je to na smíchově :blink: to fakt nwm vůbec si to nevybavuju a kdybych šel někam třeba do elektro worldu tam by mi to udělali???:blink: to asi ne,ale naproti smichovu je ulice,a v ty to je(smichov je obchodni dum na Andělu:D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deniiisek Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 ty zlátý tlačítka vypadaj docela hezky ale podle mě se to k tý bílí moc nehodí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frozen Bee Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 nej kombinace je sice černá a zlatá,ale k bílý se to hodí,věř mi. 2 martiN: hele v tom play centru vyměnujou je predni kryty.....zadni ne:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Leden 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2008 nej kombinace je sice černá a zlatá,ale k bílý se to hodí,věř mi.2 martiN: hele v tom play centru vyměnujou je predni kryty.....zadni ne:cry: no tag to je škoda ty ses tam byl ptát....tak to musím až to budu mít hodit někam do opravny nebo někam......:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.