Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

psp3004 fw 6.39 1C modul 09g


llubik

Recommended Posts

Zdravim tu vsetkych, po tom co som presiel skoro vsetko na nete o PP mam dobry gulas . . . Potrebujem to PSPcko "upravit" tak, aby li iso hry, ale aby to zvladal aj 8-10 rocny cloviecik. Na 6.39 by mal ist docasny, ten by mal fungovat. Ak dam org 6.39 -> cfw 6.20 tak by to malo byt natrvalo.

Otazka> aky je rozdiel medzi 6.39 a 6.20? Dokonca som niekde na nete narazil na info, ze fw po tusim 6.20 je lepsi ako novsi, lebo na nom idu okony a pod aj starsie bez problemov, co u vyssich verzii nemusi byt pravda.

Proste, som vas chcel poprosit o vas nazor a radu, nech s tym nestravim kopec casu hladanim najlepsieho riesenia.

PS. Mam tam aj skype, je to pouzitelne? skusal to niekto? Zostane tam aj s cfw? (6.20)

Este raz diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano nejlepší možný firmware na PSP pokud chceš hrát stažený hry je 6.20, rozdíl mezi CFW pro 6.20 a 6.39 je jen v tom, že 6.20 je nastálo, což znamená, že po tvrdém vypnutí PSP (dlouhé podržení vypínátka, vytažení nebo úplné vybití baterky) tam CFW zůstane a nemusí se znovu spouštět, kdežto u novějších (6.35, 6.39, 6.60) se po tom tvrdém vypnutí smaže a musíš ho znovu spouštět. Jinak jsou naprosto stejný a mají naprosto stejný funkce. Takže pokdu máš firmware 6.39, tak můžeš PSP downgradovat na 6.20 (některým lidem bohužel downgrade nefunguje, každopádně zkusit to můžeš) pomocí tohoto návodu http://console-forum.net/tema/122319-downgrade-z-6-60-6-39-na-6-20-i-09g-update-4-9 a pak si tam dej 6.20 PRO B10 Permanent pomocí tady toho návodu http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-6-60-pro-b10-aktualizace-14-12-2011

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dočasný LCFW se ti po tvrdém vypnutí (dlouhé podržení vypínátka, vytažení nebo úplné vypnutí baterky) smaže a musíš ho znovu přes fastrecovery zapnout, kdežto permanentní CFW se po tvrdém vypnutí nesmaže tudíž ho nemusíš znovu zapínat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No dočasný LCFW se ti po tvrdém vypnutí (dlouhé podržení vypínátka, vytažení nebo úplné vypnutí baterky) smaže a musíš ho znovu přes fastrecovery zapnout, kdežto permanentní CFW se po tvrdém vypnutí nesmaže tudíž ho nemusíš znovu zapínat

>> FW 6.20 (permanentně, dočasně) takze aj 6.20 je aj docasny, aj permanentny . . . ci docasny je oznaceny LCFW?

este som nasiel info, ze 6.39 CFW po vybrati baterky sa zablokuje. Neviem aka stara je tato info, ci je relevantna, neviem ci by som dokazal zabranit vybratiu baterky u syna, ved v podstate aj vybitie take ze sa PSP vypne, by mohlo byt povazovane ako za vybratie baterky . . .

nerad by som nieco nepoondil, vianoce su blizko . . .

Idem to vyskusat, ale je to tu trosku zmetocne napisane.

Do game dam adresar UPDATE a don ho fw 6.20. Potial je to ok. Potom sa pise ze do game dame subror downgradera. Ja co som stiahol, tak je tam adresar downgrader v5 , v nom subor eboot.pbp. Ale v stiahnutom rare je aj adresar update, v ktorom je tiez subor eboot.pbp, ale inej velkosti. Ale ja tam uz adresar update mam, a v nom 6.20. ??????????

Tak Update cannot be started. Data is corrupted. IDXFFFFFFFF

Nasiel som aj ine ofw6.20, rozdielne velkosti (ako je to mozne????) , ziaden vysledok . . .

Nesuvisi to s tym, ze

"

Much like this, the PSP 3000 09g is unable to install firmwares < 6.30 which removes it’s ability to appreciate the flexibility of permanent custom firmware."

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Normálně stáhni ten downgrader, ten dej do PSP/GAME, tu složku UPDATE (co je v tom downgraderu tam nekopíruj), pak stáhni fw 6.20, udělej v PSP/GAME složku UPDATE a do ní dej EBOOT.PBP toho fw 6.20 co stáhneš. Potom v PSP spusť ten downgrader (ne ten firmware, ten ti napíše že máš vyšší firmware a není potřeba aktualizovat).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu