tkimitkiy Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Zdravicko ve spolek - tusite nekdo, jestli XBOX360 Slim s pridanym diskem nekam uklada videa a fotky z Kinectu? Kinect Sports 1 + 2 porizuji zaznamy hracu behem hrani, ale nepodarilo se mi zjistit, jestli se to nekam uklada a kam, pripadne jestli by to slo pres FSDcko odnekud vytahnout a pripadne prekonvertovat. Diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
capik1468622320 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Tak se přidávám,bo tohle by mě taky zajímalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Duben 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Tak zatim se mi podarilo zjistit akorat tohle (je to z XBOX360Iso) a tyka se to Just Dance 4: \Content\E000004C8DD3E6C4\555308B5 Look for a folder name 0000001 and has the filetype .CNT and the other files are your autodance videos open with notepad to confirm. Ma to jedinou "drobnou" nevyhodu a to tu, ze ta videa pry nejdou poradne v nicem otevrit nebo prekonvertovat na PCcku... :-/ :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 taky by me zajimalo, nebo jak nahravat vubec obraz TV z just dance 4 se mi podarilo ulozit video do PC, ale dal jsem se nedostal, nevim, jak ho otevrit... u kinect sports to asi fungovat nebude, myslim, ze ty videa neuklada na disk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Myslím že pokud chce někdo dávat např gameplaye na Yputube tak si pořídí Avermedia nebo jak se to jmenuje.... A to nahrává až Full HD a z PS3, Xka či PC :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Duben 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Taky jsem jediny zpusob, jak dostat video z XBOXu do PC nasel ruzne digitalni prevodniky obrazu, ale je to divne - to video musi existovat jako fyzicky soubor, aby ho mohl prehrat/otevrit. I kdyby jen tempovy.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 Jde to vice na strankach https://kinectshare.com/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tkimitkiy Odesláno Duben 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 No -to asi ale neklapne na konzoli a RGHckem, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Duben 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2013 Aha promin nevsiml jsem si sekce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.