macros Odesláno Prosinec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 19, 2011 Může někdo poradit jak na avatary momentalně mám dash 13599 nebo napsat návod vytvořím avatara a co dál mám udělaný jeden profil přes modio atd který má své xuid,ale stejně se my dlc nezobrazí kopíroval jsem to přes content managera kde jsem to odemkl atd už nevím co s tím dík za každý rady nebo postup jak jste to udělaly nebo děláte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 tak nikdo hrál jsem si vše mám upraveno mám xuid přes yaris to upravím a odešlu do xboxu a stejně nic nevidím když se dostanu do úpravy avatara napíše mě to že nemám update a že se mám připojit na xbox live ,ale update oficialní jsem prováděl a kinect mě funguje neví někdo teda co s tím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 tak už mě funguje vše kdyby měl někdo zájem udělám pak návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 21, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 O návody nebude nikdy nouze takže se nezdráhej a směle do toho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2011 tak už mě funguje vše kdyby měl někdo zájem udělám pak návod Udělej - je to potřeba ,mám s tím já i více lidí problém . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.