soudruh.cb Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 tohle tam musiš mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 tak 34525 opraveno ale furt mi to nejde spustit v portcheckru furt zadna odezva nejakej typ co bych moh mit vypli? na skypu sem te uz nechyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 tak muzes zapnou UPnp. jinak tusim když máš zyxel tak se pokusit uvest router do puvodniho stavu tak 34525 opraveno ale furt mi to nejde spustit v portcheckru furt zadna odezva nejakej typ co bych moh mit vypli? na skypu sem te uz nechyt a jeste radeji než to udelas projdi všechny protokoly na všech zařizeních akoukni na ně. hlavni problem je xbox toho musíš videt na siti to je stejnej nazev skupiny a hlavne rozsach a masky tak se zaměř na tohle. A hlavne jak to delam ja je vypnout xbox360 vypnout xlink kai motor. pak zapnout motor, spustit start user inteferenc a pak zapínat xbox když cinkne tak by mela naskocit mac adres.a configuroval jsi xlink kai? Tam by jsi mel mít autodetect network adapter a hlavne enebal path. pošlu ti jak to mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Takhel to mam ja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 od ty doby kdy sem dal reset modemu se nemuzu pripojit UPnp je kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 router advence -UPnp od ty doby kdy sem dal reset modemu se nemuzu pripojit UPnp je kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 hale tak xlink na boxu uz spustim ale stim pripojenim do hry furt nevim nechces to prubnout se mnou ? ,¨) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 hale tak xlink na boxu uz spustim ale stim pripojenim do hry furt nevim nechces to prubnout se mnou ? ,¨) mas Modern Warfare 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 jj na to cekam ,) tak vytvor a ja se zkusim pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 tak hledej soudruh.cb jj na to cekam ,) tak vytvor a ja se zkusim pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 kazdopadne number one soudruch nejlepsi typek wery THX! ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Hlavne aby to fachalo a hralo nás hodne kazdopadne number one soudruch nejlepsi typek wery THX! ,) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pinkpiggy Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 rad bych se pridal, ale nevim, jestli je to normalni cca ve 2hodiny rano, aby tam nikdo nebyl? :)..xlink by mel byt nastaven, z xboxu se na xlink normalne prihlasim..ale kdyz jsem zapnul hru, dal multiplayer atd atd..tak pak kdyz jsem dal join tak mi to nenaslo zadnou hru..nevim nevim..:) dekuju vsem za rady..(btw je dulezite, jake mam nastavene country?? to by melo byt jedno ne?) aha, musim tam byt napojeny na kompu a tak..uz jsem to trosku pochnapal..akorat se potykam s prisernym pingem (ackoliv mam docela rychle pripojeni)..je fakt, ze ti kluci mluvili nejakou hatmatilkou, takze to pocitam byla nejaka italie ci tak..ale stejne mi ten ping prisel na to dost spatny (cervena jedna carecka..).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Březen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2012 Ty svuj ping neuvidis a jenda carka cervena to mas jedno poznas to az budes hrat. Jak ve hre potkas nekoho kdo ma bad pink tak ho ani netrefis:) rad bych se pridal, ale nevim, jestli je to normalni cca ve 2hodiny rano, aby tam nikdo nebyl? :)..xlink by mel byt nastaven, z xboxu se na xlink normalne prihlasim..ale kdyz jsem zapnul hru, dal multiplayer atd atd..tak pak kdyz jsem dal join tak mi to nenaslo zadnou hru..nevim nevim..:) dekuju vsem za rady..(btw je dulezite, jake mam nastavene country?? to by melo byt jedno ne?)aha, musim tam byt napojeny na kompu a tak..uz jsem to trosku pochnapal..akorat se potykam s prisernym pingem (ackoliv mam docela rychle pripojeni)..je fakt, ze ti kluci mluvili nejakou hatmatilkou, takze to pocitam byla nejaka italie ci tak..ale stejne mi ten ping prisel na to dost spatny (cervena jedna carecka..).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 čau, neví někdo proč mi hlásí modern warfare 3 ''server is a different version: 1.0''? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox720 Odesláno Duben 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2012 otoze mas jinou verzu gamesky odeber update hry z hddd xka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.