Fajn Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Zdravím, mám X360 Falcon s flashem, tuším 1.2+ nebo tak nějak :) a dříve mi šly hry COD MW2 a Black Ops normálně, ale po updatu dashboardu už nejdou. Co je nutné udělat, aby znovu šly? Zkusil jsem z dvd udělat iso a znovu vypálit, jak mi bylo doporučeno, ale nefunguje. Díky za rady :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Vyřachl sis tím updatem pravdepodobne flash,takže znovu nechat flashnout. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fajn Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Jiný hry mi právě jdou v pohodě, jediný který nejdou jsou MW2, Black Ops a ještě nový Hot Pursuit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David007 Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 To jsou hry s AP 2.5 ochranou, ty ti nepůjdou, musíš počkat až vyjde flash LT3.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fajn Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 No ale proč mi ty hry předtim šly všechny a teď ne? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 No ale proč mi ty hry předtim šly všechny a teď ne? :D Staci si studovat zmeny a novinky okolo flashov a dashboardov, potom by si sa nepytal :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fajn Odesláno Prosinec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 Tak sorry viď, ale každej holt nemá čas jenom na zjišťování si informací okolo novinek a změn v oblasti herních konzolí =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2011 No...tak uz vies odpoved, ze preco to vtedy s nejakym DB islo, a teraz na inom DB nejde...nech sa dari. P.S.Ked ma niekto flash, tak by sa mal o to viac zaujimat, ze co sa okolo toho stale deje. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fajn
Zdravím,
mám X360 Falcon s flashem, tuším 1.2+ nebo tak nějak :) a dříve mi šly hry COD MW2 a Black Ops normálně, ale po updatu dashboardu už nejdou.
Co je nutné udělat, aby znovu šly? Zkusil jsem z dvd udělat iso a znovu vypálit, jak mi bylo doporučeno, ale nefunguje.
Díky za rady :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.