Dussanek Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 Ahoj, předem se omlouvám jestli již zde odpověď někde je, ale nedokázal jsem ji najít a zatím mi ani nikdo nebyl schopen pořádně odpovědět. Zkoušel někdo z vás provést unflag (ne unban) u konzole přes NAND-X? Mám totiž označenou konzoli, ale nebyl jsem s ní na live zatím, čili můj flag je offline, zajímá mne jestli je možné si od toho nějak odpomoct. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jasně s RGH můžeš vytvořit a flashnout čistou nand image,nandx ti k tomu ale nestačí potřebuješ cpu key a ten bez glitch chipu nezjistíš. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussanek Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Jasně s RGH můžeš vytvořit a flashnout čistou nand image,nandx ti k tomu ale nestačí potřebuješ cpu key a ten bez glitch chipu nezjistíš.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk No ale pokud toto můžu provést s RGH, tak vlastně není cesty zpět. Když půjdu do Glitch čipu, tak je to už zásah do HW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 No ale pokud toto můžu provést s RGH, tak vlastně není cesty zpět. Když půjdu do Glitch čipu, tak je to už zásah do HW. Nevím co je myšleno, že není cesta zpět, myslíš záruku ? I u flashe slimu přicházíš o záruku, jde o HW zákrok uvnitř mechaniky, který nejde vrátit bez toho, aby to bylo poznat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dussanek Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Nevím co je myšleno, že není cesta zpět, myslíš záruku ? I u flashe slimu přicházíš o záruku, jde o HW zákrok uvnitř mechaniky, který nejde vrátit bez toho, aby to bylo poznat. Jakmile ale máš RGH, tak už nemůžeš jít live, takže postrádá smysl mazat flag... Toho se chci zbavit z důvodu, abych mohl jít na live a mohl si stáhnout např. demoverze. Jinak s tou zárukou nevím, jak to je, ale z obchodu jsem koupil už flashnuty xbox a na dotaz ohledne zaruky jsem dostal odpověď klasika 24 měsíců... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Tak to jsi možná dostal záruku u nich v obchodě, ale flash u SLIMu se dá poznat i nemusí, záleží na použité metodě odemknutí zápisu do FW mechaniky... Glitch nemusíš mít trvale, stačí unflag a pak vše vrátit do původního stavu a na Live můžeš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.