Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

televize na PS3

PrOFi

Recommended Posts

Proč by ne? PS3 není PC, všechny hry pro ní jdou. Zde řešit nemusíš, zda je konzole dostatečně výkoná, nebo ne.

TV je IMO poměrně dobrá, pro PS3 stačí. Drtivá většina her jede stejně v nativním rozlišení 720p, tedy stejném, jako tato TV. Úhlopříčka je také v pořádku, když na ní nebudeš koukat z metru, neměl bys mít problémy.

Nicméně, pokud ji ještě nemáš (no, dle příspěvku ano, ale co už), možná by nebylo od věci koupit FullHD. Nejsou zase tak moc drahé a pro příští generaci se hodí. Ta sice ještě pár let asi nebude, ale TV se nekupují na dva, či tři roky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Al Capone: Je ale rozdíl mezi nativním a upscale rozlišením. Drtivá většina her na obou konzolích jede v nižším rozlišení, skutečných 1080p her bys napočítal na prstech rukou.

btw Taky bych řekl, že dnes kupovat ne FullHD TV a ještě v takovýhle úhlopříčce, je celkem blbost. Už jen třeba kvůli filmům.

Odkaz ke komentáři

Takže jednoznačně jsem chybu neudělal?

Tu televizi jsem dostal jako překvapení fotřík říkal, že jí vyhrál v Ostravě jak tam probíhala nějaká soutěž tak jí využil,rodiče plánují koupit do svého obýváku trochu výkonnější ale na jiné využití,tak doufám že jsem neudělal ani menší chybičku že jsem o tohle pochyboval.

+Výhoda že tu televizi nekoupil za peníze,ale vyhrál jí dostatečně zadarmo tak se dá využít dočasně .

Odkaz ke komentáři

No fotřík jí vyhrál a daroval mi jí ,takže jednoznačná výhoda a Nanaki prosím tě dal by si mi nějaké návody jak to PS3 nastavit atd.Přece jen listování v papírech by mi nějak nepomohlo :D nebo vrtat se bez návodu bych ten PS3 podělal jsem na to ještě amater :P

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu