subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Čau, nechce se spustit automatická instalace dashboardu. Musím aktualizivat abych zprovoznil Kinect, ale nespustí se aut. update. co s tím?? mám D:2.0.13604.0 chci nahrát D:2.0.14699 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 USB flashku mas vo FAT32? DB 14699 rozbaleny a ten priecinok "System update" nahodeny na flashke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 ano přesně tak to mám, a nechce se instalace dasboard rozjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 v minulosti jsem aktualizoval dashboard už párkrát, ale většinou nebyl problém, až teď, se nechce nějak rozběhnout. Nemohl jsem to někde zakázat v systému? Mám RGH a možná Freestyle Dashboard? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 v minulosti jsem aktualizoval dashboard už párkrát, ale většinou nebyl problém, až teď, se nechce nějak rozběhnout.Nemohl jsem to někde zakázat v systému? Mám RGH a možná Freestyle Dashboard? :/ Ano, máš to zakázané a je to tak správně.Pokud máš RGH, NIKDY nesmíš aktualizovat oficiální aktualizací ! Spíš mi není jasné, co má dělat Metro Dash 14699 s Kinnectem ? Kinnect funguje již několik verzí dashe zpět. Stačí přejmenovat na flashce $systemupdate to $$ystemupdate a kinnect by měl najít potřebné soubory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Aha, ale když připojím KINECT tak to po mě chce aktualizovat. Jak jinak můžu zprovoznit Kinect, bez toho abych aktualizoval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Když máš RGH a DB 13604 , tak v žádném případě nesmíš aktualizovat na 14699 , ale zase jen na 13604 tak jak ti to napsal xmod ! Četl jsem radu , že to jde spuštěním hry KINECT ADVENTURE , která má v sobě ovladače na KINECT . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 KINECT ADVENTURE , která má v sobě ovladače na KINECT tak mi vyhodila error když se chtěla nejspíš připojit ke Kinectu, odkázala mě na xbox.com/support. :( zkusím ještě nahrát DB 13604. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 subivm Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Díky moc všem za rady!! Super, už to frčíí !! nainstaloval jsem znovu DB 13604. A uplně se to přeinstalovalo, a jede to!! Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferodol Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Díky moc všem za rady!!Super, už to frčíí !! nainstaloval jsem znovu DB 13604. A uplně se to přeinstalovalo, a jede to!! Díky! Ahoj tiez mam ten problem flash D: 2.0.13604 a hlasi to iste mozes mi napisat kde si stiahnul ten subor co ktomu potrebujeme a aby som vedel spustit kinect. Je to nejake zlozite nikdy som to este nerobil hm.a este tolko ze palene hry mi pojdu este stale??? dikec prosim napiste cim skor !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Sleepy tu ma Dashboardy, tak si stiahni tu 13604 co uz mas v konzole a vyskusaj, ci ponukne update (cez USB flashku) http://www.flashxbox.sk/dashboard-xbox-360/#clanok P.S. inak flash nie je D: 2.0.13604 :D To je verzia Dashboardu (menu). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ferodol Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 tak uz sa mi to podarilo spravit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
subivm
Čau,
nechce se spustit automatická instalace dashboardu.
Musím aktualizivat abych zprovoznil Kinect,
ale nespustí se aut. update.
co s tím??
mám D:2.0.13604.0
chci nahrát D:2.0.14699
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.