Brain32 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Dobrý den, Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Kolikrát se ještě zeptáš na tak jednoduchou věc,která už tady na foru byla několikrát zodpovězena ? To jste tak líný pročítat pravidelně forum ? Samozřejmě že na dvě DVD a to druhé se instaluje tehdy když to máš ve hře napsané ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Dobrý den,Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně. Každé DVD do jedné vrstvy,proto se to médium jmenuje dvouvrstvé.Uprostřed hry pak DVD v mechanice fyzicky obrátíš:-) Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Každé DVD do jedné vrstvy,proto se to médium jmenuje dvouvrstvé.Uprostřed hry pak DVD v mechanice fyzicky obrátíš. To je ironia? Lebo som tomu neporozumel :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 To je ironia? Lebo som tomu neporozumel :D Řekl bych, že jo.Nějak mi to tu poslední dobou připadá jako summit kandidátů na Darwinovu cenu.Ale radši tam doplním smajlíka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 V případě, že by existovalo oboustranné DL médium, tak by jsi nebyl tak daleko od pravdy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kravitch Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Taková média existují ve dvou verzích. DVD-10, které je oboustrané s jednou zapisovací vrstvou (kapacita 8.75GB) a DVD-18, oboustrané a má dvě vrstvy na každé straně (kapacita 15.9GB). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 kravitch: Hlavně je to skoro jedno, pro účely xboxu 360 zbytečné, i když samozřejmě funkční Brain32: Každý z těch souborů vypal zvlášť na DVD+R DL, jen nezapoměň, že Forza 4 je XGD3 formát, tj. potřebuješ upravenou Lite-On vypalovačku s FW burner max (než se zeptáš, tak hledej, o Forza 4 už toho bylo napsáno moooooc) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Taková média existují ve dvou verzích. DVD-10, které je oboustrané s jednou zapisovací vrstvou (kapacita 8.75GB) a DVD-18, oboustrané a má dvě vrstvy na každé straně (kapacita 15.9GB). Měl jsem napsat v případě, že by se dalo někde koupit. O existenci vím, ale v praxi je nikdo nevyrábí a neprodává. Ale možná jen špatně hledám. DVD10 se prodává běžně, DVD18 ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brain32
Dobrý den,
Mám dotaz stáhnu jsem hru Forza Motorsport 4, která má 15.7GB a je rozdělena na 2 DVD... To mám každé to DVD vypálit tedy zvlášť na 2 dvouvrstvé DVD a jak se to pak bude instalovat? Děkuji. Nechci to udělat špatně.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.