Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Lt 3.0

Djay512

Otázka

Ahoj , Mám pár otázek ohledně Lt 3.0

Mám Lt 2.0

Když přestoupím na Lt 3.0 musím všechny hry přepálit ?

Když přejdu na LT 3.0 stáhne se mi Tichý update

KDyž přejdu na LT 3.0 Budu moct hrát Online hry ?

Díky za odpověd :) Možná se na to už někdo ptal ale prosím já to chci slyšel na tyhle ty otázku předem děkuju :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Budeš muset přepálit jen hry, u kterých je aktivována AP2.5 ochrana (všechny XHD3 hry a některé XGD2 hry).

Tichý update se stáhne když se připojíš na live.

Ano, s LT+ 3.0 můžeš hrát hry na live a mělo by to být bezpečné (i když 100% jistotu ti nikdy nikdo nedá).

Odkaz ke komentáři

• 0

LT+ 3.0 řeší tichý update. Jen musíš hry opatchovat datama s topologií (http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4eva-xmas-add-ap-replay-sector-to-the-xgd3-games-topology-data-patch-ap/#patchovanie_ap_lt30). Ty vážně všech těch 30 XGD3 her teď hraješ? Snad si můžeš přepálit jen ty, který teď opravdu využiješ a zbytek vyházet.

Odkaz ke komentáři

• 0

Zamkli mi téma....

tak to připíši sem...

Tak mám 3.0 i ihas ale po vypálení my to nejde nanstalovat nadisk (forza) že prý je disk nečitelný bla bla :a09:

ABGX je ok (vše zelené) a vypaloval jsem pomocí tohoto http://xbox360.rocknroll.sk/?p=685 mám ty 003 čili na 4x a opc zapnuto

vypálení ok a při verifikaci to něco napsalo a pak kolem 50% instalace...

ted jsem si vsiml ze jsem zapomněl toto

Zároveň si skontrolujeme a zapneme možnosť “Verify Against Image File”

JE TO TÍM? nechci znicit dalsi dvd :(

Odkaz ke komentáři

• 0
Já se také pokoušel spustit Soul Calibur 5 přes title a nejde nevim proč. Jinak ten flash LT+3.0 se mi vůbec nelíbí, říkalo se že bude konec přepalování že flash bude perfektní a není.

Co vím tak flash 3 funguje zcela perfektně - problémy jsou vždy ve vypalování nebo v tom, že uživatelé neprojiždí hry v ABGX a tím jim chybí v image topo data

Odkaz ke komentáři

• 0
Co vím tak flash 3 funguje zcela perfektně - problémy jsou vždy ve vypalování nebo v tom, že uživatelé neprojiždí hry v ABGX a tím jim chybí v image topo data

No to funguje :-D , ale musí se zase všechny XGD2 (AP25), XGD3 (AP25) znova vypálit, což je hrozný. Nejsem blázen abych to pořád dokola vypaloval. Říkali, že se hry nebudou už nikdy muset znova vypalovat, takže špatný flash !

Odkaz ke komentáři

• 0
No to funguje :-D , ale musí se zase všechny XGD2 (AP25), XGD3 (AP25) znova vypálit, což je hrozný. Nejsem blázen abych to pořád dokola vypaloval. Říkali, že se hry nebudou už nikdy muset znova vypalovat, takže špatný flash !

Kdo kde říkal, že se hry nebudou muset znovu vypalovat, to přece nikdy nikdo z autorů FW neřekl. Ale řešení pokud nechceš znovu vypalovat samozřejmě existuje a je to RGH.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jak říká xmod, tohle nikdo negarantoval. Navíc, jaký máš důvod pálit všechny hry? Vypálíš znovu tak maximálně 5 her, co zrovna hraješ, zbytek přece nebudeš pálit, aby ti pak ležely ve skříni :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu