Djay512 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Ahoj , Mám pár otázek ohledně Lt 3.0 Mám Lt 2.0 Když přestoupím na Lt 3.0 musím všechny hry přepálit ? Když přejdu na LT 3.0 stáhne se mi Tichý update KDyž přejdu na LT 3.0 Budu moct hrát Online hry ? Díky za odpověd :) Možná se na to už někdo ptal ale prosím já to chci slyšel na tyhle ty otázku předem děkuju :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Budeš muset přepálit jen hry, u kterých je aktivována AP2.5 ochrana (všechny XHD3 hry a některé XGD2 hry). Tichý update se stáhne když se připojíš na live. Ano, s LT+ 3.0 můžeš hrát hry na live a mělo by to být bezpečné (i když 100% jistotu ti nikdy nikdo nedá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Takže když mám asi 30xgd3 her tak všechny přepálit jo ? a stačí jen je přepálit nebo musím je znovu naistalovat do xboxu a tichí update se dá přechcat tím opatchování ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 LT+ 3.0 řeší tichý update. Jen musíš hry opatchovat datama s topologií (http://www.flashxbox.sk/lt3-3.0-c4eva-xmas-add-ap-replay-sector-to-the-xgd3-games-topology-data-patch-ap/#patchovanie_ap_lt30). Ty vážně všech těch 30 XGD3 her teď hraješ? Snad si můžeš přepálit jen ty, který teď opravdu využiješ a zbytek vyházet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Djay512 Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Uvidím :) ale láká mě BF 3 , Mw 3 GoW 3 , Forza4 hrát online :) Rozmyslím se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bafik Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Dotaz na podobné téma, mám lt 2.0, ale nemám konzoli připojenou k LIVE, takže update nemám. Je třeba LT 3.0 pro nové hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Dotaz na podobné téma, mám lt 2.0, ale nemám konzoli připojenou k LIVE, takže update nemám. Je třeba LT 3.0 pro nové hry? Není potřeba, stačí ti 2.0 pro všechny hry co jsou aktuálně venku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Zamkli mi téma.... tak to připíši sem... Tak mám 3.0 i ihas ale po vypálení my to nejde nanstalovat nadisk (forza) že prý je disk nečitelný bla bla :a09: ABGX je ok (vše zelené) a vypaloval jsem pomocí tohoto http://xbox360.rocknroll.sk/?p=685 mám ty 003 čili na 4x a opc zapnuto vypálení ok a při verifikaci to něco napsalo a pak kolem 50% instalace... ted jsem si vsiml ze jsem zapomněl toto Zároveň si skontrolujeme a zapneme možnosť “Verify Against Image File” JE TO TÍM? nechci znicit dalsi dvd :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 r.cony Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 mno nejsem si tim tak jistej vypaloval jsem si vcera soul calibur 5 a nejde spustit take mam lt 2.0 a tichy update nemam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Já se také pokoušel spustit Soul Calibur 5 přes title a nejde nevim proč. Jinak ten flash LT+3.0 se mi vůbec nelíbí, říkalo se že bude konec přepalování že flash bude perfektní a není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Já se také pokoušel spustit Soul Calibur 5 přes title a nejde nevim proč. Jinak ten flash LT+3.0 se mi vůbec nelíbí, říkalo se že bude konec přepalování že flash bude perfektní a není. Co vím tak flash 3 funguje zcela perfektně - problémy jsou vždy ve vypalování nebo v tom, že uživatelé neprojiždí hry v ABGX a tím jim chybí v image topo data Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Co vím tak flash 3 funguje zcela perfektně - problémy jsou vždy ve vypalování nebo v tom, že uživatelé neprojiždí hry v ABGX a tím jim chybí v image topo data No to funguje :-D , ale musí se zase všechny XGD2 (AP25), XGD3 (AP25) znova vypálit, což je hrozný. Nejsem blázen abych to pořád dokola vypaloval. Říkali, že se hry nebudou už nikdy muset znova vypalovat, takže špatný flash ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 No to funguje :-D , ale musí se zase všechny XGD2 (AP25), XGD3 (AP25) znova vypálit, což je hrozný. Nejsem blázen abych to pořád dokola vypaloval. Říkali, že se hry nebudou už nikdy muset znova vypalovat, takže špatný flash ! Kdo kde říkal, že se hry nebudou muset znovu vypalovat, to přece nikdy nikdo z autorů FW neřekl. Ale řešení pokud nechceš znovu vypalovat samozřejmě existuje a je to RGH. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 No to funguje :-D , ale musí se zase všechny XGD2 (AP25), XGD3 (AP25) znova vypálit, což je hrozný. Nejsem blázen abych to pořád dokola vypaloval. Říkali, že se hry nebudou už nikdy muset znova vypalovat, takže špatný flash ! Jak říká xmod, tohle nikdo negarantoval. Navíc, jaký máš důvod pálit všechny hry? Vypálíš znovu tak maximálně 5 her, co zrovna hraješ, zbytek přece nebudeš pálit, aby ti pak ležely ve skříni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Riddick500 Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 počkat já myslel že se musí přepalit jenom těch 6 her XGD 2 co mají AP 2.5 nebo jich nejde více díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 počkat já myslel že se musí přepalit jenom těch 6 her XGD 2 co mají AP 2.5 nebo jich nejde více díky:) XGD2 hry s AP2.5 a všechny XGD3 hry (protože všechny mají AP2.5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 počkat já myslel že se musí přepalit jenom těch 6 her XGD 2 co mají AP 2.5 nebo jich nejde více díky:) Musí se znovu vypálit všechny co mají AP25 - teda všech těch 6 XGD2 her + komplet všechny XGD3 které mají AP25 také. Edit: pozdě, duplicita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Djay512
Ahoj , Mám pár otázek ohledně Lt 3.0
Mám Lt 2.0
Když přestoupím na Lt 3.0 musím všechny hry přepálit ?
Když přejdu na LT 3.0 stáhne se mi Tichý update
KDyž přejdu na LT 3.0 Budu moct hrát Online hry ?
Díky za odpověd :) Možná se na to už někdo ptal ale prosím já to chci slyšel na tyhle ty otázku předem děkuju :))
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.