koreko Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Zdar! Každý kdo má v PSPčku GTA VCS,a Wifi,Tak at se připojí,a zahrajem si jeden ze super modů ;).. Jsem tam hrozně sám,a není to dobré,když to hraju proti sestře :D ..Tak se prosím připojte,budu sem dávat každý den čas :wohow: ... Každý kdo má PSP tak nech stáhne,a jde hrát s námi !!! :D :wohow::wohow: Dnes od 17:00 do **:** a dáme třeba VIP.. (Hru mám 100% dohranou,takže budeme mít všechny lokace a kostými ;) ...Jo a když bych náhodou odešel (Rodiče :D ) tak to někdo 100% založte znovu ;) ) Napište,kdo bude hrát,at nečekám!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Mňo.je tu jeden velikánskej problém - Všechny GTA jdou jenom AdHoc,takže kde bydlíš ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Ad hoc?No tak to nejde přes Wifi?Jo a co mám zadat?Adresu mojeho Baráku? :D ..Já nemusel nic zadávat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 .......FacePalm........ Ty se spojíš jen s tím kdo stojí vedle tebe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 29, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Aha,Tak tojo,my jsme hráli proti sobě u stolu :D ..Tak šlo by to udělat nějak jinak??Nebo by jsme museli být u sebe.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ne, opravdu by to nešlo, když to nejde tak to prostě nejde a nepůjde smiř se s tim, a navíc většina her s infrastructurou starší než 2008-2009 nemá funkční servery Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ach jo :( , Tak si aspon zahrajeme MOHH2 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Šlo by to přes Xlink Kai... Je to program, kterej umožní hrát Ad hoc hry přes internet... Potřebuješ k tomu PC a kabel k PSP... Ale je to strašně těžký rozjet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 oboje mám,ale když to bude těžký rozjet.. :D ....Tak jaké hry se dají hrát přes internet podobné GTAčku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 oboje mám,ale když to bude těžký rozjet.. :D ....Tak jaké hry se dají hrát přes internet podobné GTAčku? Žádné... :D Teda o žádných nevim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Prosinec 31, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Ach jo :D Tak aspon to MOHH2 si zahrajem :D ....Možná že hra GUN by šla přes Infra.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 MOHH2 má vypnutý servery kvůli 99% Cheaterů v komunitě ne :) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Nejlepší infrastructure MP má Resistance, zkuste tu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 jeste Killzone: Liberation.. + Monster Hunter Freedom jde taky myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Genesis Odesláno Leden 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Neni monster hunter jenom AdHoc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 1, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2012 Je pravda,že na MOHH2 je mooc Cheaterů :D Zkusím ten Killzone,protože jsem to ještě nehrál, a všichni to chválí .. :D Ale bylo by fajn,si zahrát s normálními lidmi,jako jste vy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jo a nešlo by hrát Csko přes Infra?Vždyt na PSP je CS 1.6 2D Ne?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 Jo a nešlo by hrát Csko přes Infra?Vždyt na PSP je CS 1.6 2D Ne?:bash: Jo, CSPSP se dá hrát přes net a je to skvělá pařba... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 já má 1-92 v PSP ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 ja Xlink rozjel na poprve, staci .brain on a .luck on :D a .stary comp co rozjede vse on :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Leden 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2012 Stahnul jsem KILLZONE L. .Všichni říkaly,jak je to super,ale já od toho nic moc nečekal.Rozehrál jsem první misi do poloviny,a hra hned putovala pryč s Memstycu ..Tahle hra mně naštěstí moc nezklamala,když jsem od ní nic nečekal ;) 3/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocka221468627397 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Date nekdy gta lcs pres xlink ? Nebo cokoliv chci to skusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Mě Xlink nejde :D,ale VCS jsme hráli ve 4 :D,pak 1. zabavili PSP a 2. se rozjebla baterka :D,a 3. si Bricknul PSP xDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocka221468627397 Odesláno Březen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2012 Tak skus to znova rozfarat a dame gta :D Plis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koreko Odesláno Březen 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2012 rozfarame všeci Xlin, a zahrajem si :D Joo ve škole paříme ve výtvarkách a kamoš to vždycky půčí nějakému neosvědčenému raplovy .D no a samozdřejmně já ho zabiju 10/2 tákže je ůplně na prášky,div že to PSPčko nerozflágá :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.