Hrom1468627038 Odesláno Prosinec 29, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2011 Zajímalo by mě, jak dlouho tak vydrží PS3 než odejdou do věčných lovišť ...Vím, že je to kus od kusu, ale pochlubte se jak dlouho už Ps3 máte a jestli byly nějaké problémy ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Já mám slimko 160gb třetím rokem a pořád v pohodě.Jen se párkrát při delším hraním (asi po 6 hodinách) vypnulo.PS1 a PS2 fungují dodnes :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 PS3 FAT krom toho že od pořízení hučí jede pátým rokem. Hučení mi nevadí co se chladí to se neupeče. Navíc jsem pořídil 7.1 sluchatka, takže jí už neslyším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Mám slimko 250gb, v listopadu to byly dva roky a dosud bez problémů. Trošku hučelo, ale pak jsem ho posunul dál od stěny a je vše ok. Můj rekord v délce hraní byl cca 15 hodin v kuse. To jsem ležel v pelechu po autonehodě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 se zlomenou rukou to muselo byt dobry hrani :) kazdopadne ja mam ps3 slim 2,5 roku a krom obcasnyho zatuhnuti a obcasnyho, pro me nepochopitelnyho, vyresetovani rozliseni na moji TV o_O jede konzole bez jedinyho dalsiho problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 člověk si zvykne, i s gypsem na ruce, jde to :D Ohledně toho obrazu, na mé LG se to nikdy nestalo. A za celou dobu se mi konzole sekla jen jednou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ahoj,já mám Slimáka 320 a už třetím rokem bez problémů.Musím zaklepat :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
007jarda Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Musim to zaklepat, mam prvotni model 60GB a az na par zaseknuti po vlozeni hry do mechaniky a zapnuti hry (ikdyz mozna byla chyba i jinde, nekdy stcilo vyndat a zandat HDMI kabel a vse slapalo) - vse bez problemu, super masinka, muzu jedine doporucit a jeste jednou to zaklepu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 ja dnes dostal novej kus 60GB takze zaruka do 2014 :party:nesla WiFi :roll: Jinak 320GB cca rok OK 80GB rok a pul taky 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 já mám PS3 FAT 40GB(320GB) 3 a půl roku a šlape luxusně. přiznám se teda že jsem měnil pastu a kompletně jí vyčistil a doporučil bych to každýmu kdo má po záruce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.