=Trolik= Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Ahoj, nechavam si prave delat RGH a potreboval bych ujasnit dve veci :-) 1. Existuje nejaky zpusob pro nahrani hry (ftp) do hdd xka ale tak abych tam mohl nahrat *.iso a v xku se to nejakym softem rozbalilo? (Preci jen se lepe nahrava jeden soubor iso nez rozbalena cela hra napr. z Xbox Image browser nebo iso2god 2. Jak se delaji ripy her? ISORIP, co se vetsinou z toho iso souboru maze? Languages, Systemupdate a jeste neco vice? A v jakem softu se to da provadet? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitulko Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 nechapem Tvoju otazku...ved si uprav hru cez Image browser do adresara s nazvom hry a ten prekopiruj na HDD aky problem....ja som si dal napr. nazov hry DRIVER a tam som extrahoval iso hru cez Image browser...a tu zlozku DRIVER som prekopcil na HDD. z iso sa nemaze nic...povacsine Ti hru rozbali v rare na iso a DVD subor. cez Image Browser das nacitat ten iso ten DVD Ti ani image browser ani nezobrazi. das extraxt a z vyextrahovanej hrz odstranis zlozku SustemUpdate a to je cele. to je postup pri externom HDD. ak mas HDD v xku pouzijes Iso2God a poetup mas tu> http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 No asi sem to napsal spatne, jde mi napriklad o toho. Kdyz porovnam napriklad hru DisneyLand Disneyland.Adventures.ISORip.JTAG.XBOX360-XB3 velikost 3,6GB Disneyland Adventures XBOX360-COMPLEX velikost 7,86GB Jak je tedy mozne a v cem je mozne udelat takovyto rip hry? Je mi jasne ze kdyz vymazu napriklad location a necham tam jen eng tak dosahnu take mensi velikosti hry a hra pojede, ale oni upravuji i videa v souborech *.pak a to nevim jak delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitulko Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Image browser napr tiez upravuje velkost pri extrahovani iso. Rango mal velkost cca 4,6GB a po prejdeeni cez Image browser mal 2,2GB aj sa tu niekde pisalo ze chalan dal upravit 850GB dat a vysledna velkost po uprave cez Image browser bola 480GB a hry normalne ficali v pohode. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
macros Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 po rozbalení isa se ti automaticky změní velikost nic nemusíš ubírat jednoduše řečeno na dvd přidavájí falešnou stopu co disk naplní ,ale ne všechny hry skočí tak razantně čím lepší hra tím více zabíra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
=Trolik= Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Tak mate kluci pravdu, ted sem si udelal srovnavaci test :-) Zitra budu mit uz xko s rgh doma. Puvodni RLS: Crysis-2-CZ-xbox SS2 - 7,29GB Uprava v Image Browser - 5,38GB Uprava v Iso2GOD - 5,41GB Jinak muj poznatek je ze asi budu pouzivat Image Browser, byl mnohem rychlejsi nez ten Iso2GOD ktery to delal cca 7minut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Puvodni RLS: Crysis-2-CZ-xbox SS2 - 7,29GB Uprava v Image Browser - 5,38GB Uprava v Iso2GOD - 5,41GB Ano hry předělané v image browser mají menší kapacitu ale některé hry mi v něm blbnou L.A. Noire,Gta 4 nestíhají se dočítat data při jízdě v autě,hra se seká chybí textury atd.Určitě to bude dělat ve více hrach. Zustal jsem u iso2GOD :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Jestli do toho můžu něco přidat - dlouhodobě mám lepší zkušenost s GODem, přes ten úplný extract Image Browserem vznikne opravdu kompletní adresářová struktura a někdy tisíce souborů což se jednak nepoměrně delší dobu kopíruje přes FTP na Xbox a za druhé se mi to zdálo občas o něco pomalejší při načítání.Ale naopak je to nutné použít když potřebujete rozchodit vícediskovou hru kde disk je DLC (třeba Forza 4), tam to jde jedině přes úplný extract ale jinak kde to jde je lepší zůstat u GODu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.