PREDATOR1468627195 Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Prosím chtěl bych se zeptat jak mám vypálit hru na xbox když má velikost přes 8GB třeba 8,14GB(COD MW3,Battlefield 3,apod.).Když jsem to zkoušel přes IMGburn nechtělo mi to vypálit pořad to psalo že se to nevleze na disk.pls poraďte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Prosinec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Hry jsou v novém formátu komprese XGD3, což umožňuje vylisovat u originálky větší objem dat, než je kapacita běžného DVD. Potřebuješ novou verzi IMGburnu a hlavně novou vypalovačku Lite-On s FW iBurner MAX + flash minimálně LT+ 2.0 (dnes už je i 3.0)... Je toho tady na foru dost, vypalovačka se dá koupit v sekci "prodej" už pod 500,- případně potřebujes nový flash mechaniky. Nejde to nijak obejít ani patchnout, pokud má být výsledek spolehlivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PREDATOR1468627195 Odesláno Prosinec 30, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2011 Aha díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LordMartas Odesláno Červen 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2016 mam stejny problem a kdyz hru vypalim stylem overburn? pojede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LordMartas Odesláno Červen 18, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 sice se vypalovani seklo na 97 procentech ale jede, myslite ze pojede az do konce? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Červen 18, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 18, 2016 Metoda overburnu ani truncate už hezkých pár chvil nefunguje. Pro korektní vypálení XGD3 formátu je zapotřebí buď k tomu určená vypalovačka, anebo Payload Tool. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
PREDATOR1468627195
Prosím chtěl bych se zeptat jak mám vypálit hru na xbox když má velikost přes 8GB třeba 8,14GB(COD MW3,Battlefield 3,apod.).Když jsem to zkoušel přes IMGburn nechtělo mi to vypálit pořad to psalo že se to nevleze na disk.pls poraďte.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.