dany_ Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 dnes mi prisel xbox s udelanym RGH, nainstaloval sem si black ops a chci se zeptat jestli jde nejak nahrat title update abych mohl hrat offline s botama? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 dnes mi prisel xbox s udelanym RGH, nainstaloval sem si black ops a chci se zeptat jestli jde nejak nahrat title update abych mohl hrat offline s botama? diky Title updaty se instalují ve Freestyle dashi, vybereš hru, dáš Manage Title Updates,stáhneš a pak už jen aktivuješ které chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 aha. no já sem tu hru nainstaloval ale vubec ji nevidim prave. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 aha. no já sem tu hru nainstaloval ale vubec ji nevidim prave. Nainstaloval si ji tak, že si ji převedl z ISO do GOD, GOD nahrál do složky na xboxu (FTP, externí disk, flashka) a tuto složku přidal ve FSD přes Manage Game Paths ? Pak by ti ji to mělo vidět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 ne tuto hru mam jeste normalne na dvd tak sem to nainstaloval z dvd. to je problem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2012 ne tuto hru mam jeste normalne na dvd tak sem to nainstaloval z dvd. to je problem? Prosímtě, rozchoď si nejprve na tom RGH aspoň základní aplikace - nainstaluj si Freestyledash,pak se dá dělat něco dalšího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dany_ Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 už sem si to ♥♥♥♥♥ udělal. miluju tyto vaše rady k hovnu když z FSD to nemělo nic společnyho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Jen drobnost,která rada byla přesně k hovnu abychom pro příště věděli a nějak se tě pokusem pomoci znovu nedotkli. Ta jak se instalují titleupdates ve FSD což je základní aplikace pro RGH konzoli a byla to i odpověď na to na co si se ptal (jak titleupdate ke hře nainstalovat) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dany_
dnes mi prisel xbox s udelanym RGH, nainstaloval sem si black ops a chci se zeptat jestli jde nejak nahrat title update abych mohl hrat offline s botama? diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.