dany_ Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 dnes mi prisel xbox s udelanym RGH, nainstaloval sem si black ops a chci se zeptat jestli jde nejak nahrat title update abych mohl hrat offline s botama? diky Citovat
0 xmod Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 dnes mi prisel xbox s udelanym RGH, nainstaloval sem si black ops a chci se zeptat jestli jde nejak nahrat title update abych mohl hrat offline s botama? diky Title updaty se instalují ve Freestyle dashi, vybereš hru, dáš Manage Title Updates,stáhneš a pak už jen aktivuješ které chceš. Citovat
0 dany_ Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 aha. no já sem tu hru nainstaloval ale vubec ji nevidim prave. Citovat
0 xmod Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 aha. no já sem tu hru nainstaloval ale vubec ji nevidim prave. Nainstaloval si ji tak, že si ji převedl z ISO do GOD, GOD nahrál do složky na xboxu (FTP, externí disk, flashka) a tuto složku přidal ve FSD přes Manage Game Paths ? Pak by ti ji to mělo vidět. Citovat
0 dany_ Odesláno Leden 2, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 ne tuto hru mam jeste normalne na dvd tak sem to nainstaloval z dvd. to je problem? Citovat
0 xmod Odesláno Leden 2, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2012 ne tuto hru mam jeste normalne na dvd tak sem to nainstaloval z dvd. to je problem? Prosímtě, rozchoď si nejprve na tom RGH aspoň základní aplikace - nainstaluj si Freestyledash,pak se dá dělat něco dalšího. Citovat
0 dany_ Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 už sem si to ♥♥♥♥♥ udělal. miluju tyto vaše rady k hovnu když z FSD to nemělo nic společnyho.. Citovat
0 xmod Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 3, 2012 Jen drobnost,která rada byla přesně k hovnu abychom pro příště věděli a nějak se tě pokusem pomoci znovu nedotkli. Ta jak se instalují titleupdates ve FSD což je základní aplikace pro RGH konzoli a byla to i odpověď na to na co si se ptal (jak titleupdate ke hře nainstalovat) ? Citovat
Otázka
dany_
dnes mi prisel xbox s udelanym RGH, nainstaloval sem si black ops a chci se zeptat jestli jde nejak nahrat title update abych mohl hrat offline s botama? diky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.