Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Re-flash mechaniky


Jar12

Otázka

Chtěů bych vědět, jestli je možné aktualizací firmware z herního dvd přeflashovat dvd mechanika? Stala se mi věc, že jsem si chtěl naistalovat hru Elderscroll V. a chtělo to udělat aktualizaci. Bohužel ale se to z dvd nedalo aktualizovat a odkazovali mě na stránku www.xbox.com ať si stáhnu nový firmware a přehraju ho. Tak jsem tak udělal přes flashku a zjistil jsem, že mi ten novej firmware přeflashoval mechaniku tudíž nemůžu hrát pirátský hry.

Tak bych se chtěl zeptat jestli se to může stát i aktualizací z toho herního dvd? Doteď jsem aktualizoval několikrát a nikdy se mi to nestalo.

Nemá to něco společného s tou ochranou XGD3 nebo AP2.5? Pokud ano dá se toho nějak vyvarovat?

Druhá věc co by mě zajímala je, jak se dá vypalovat image který je větší než kapacita DVD+R DL? Stáhl jsem si z netu image hry, který je větší než 8.5Gb a nevím jak tuto hru vypálit aby fungovala na Xboxu?

Děkuji za jakékoliv informace.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
  • Moderators

Při odkazu na www.xbox.com tě neodkazovali na stažení nového FW, ale nové verze dashboardu (DB). Měl jsi ve své konzoli nějakou starší verzi (nižší než 13146) a hra, kterou jsi se pokoušel instalovat, vyžaduje verzi vyšší. Přechodem na verzi DB vyšší než 13146 se zárověň přepisuje FW v mechanice, proto jsi přišel o svůj flash a máš zpět originální FW. Pokud chceš flash zpět, musíš znovu nechat přeflashovat.

Jediné a korektní vypálení XGD3 her je za použití mechaniky Liteon iHAS s FW iXtreme Burner MAX (viz. můj podpis). Tak jsi schopen vměstnat uvedenou kapacitu i na standardní DVD+R DL.

Zkus příště před napsáním dotazu trochu projít toto fórum, všechny tvoje dotazy jsou zde řešeny nejmíň 1000x.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Díky za odpověď , takže z toho plyne že aktualizací z dvd je také možné přepsání FW mechaniky nebo to jde jen způsobem jak jsem se zmiňoval víše? Jde mi o to abych se nemusel strachovat při každé žádosti o aktualizaci před instalaci hry, že mi to zase přehraje FW mwchaniky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
  • Moderators

Stačí alespoň trochu sledovat dění kolem Xbox scény a strachovat se nemusíš. Přepis FW mechaniky probíhal při updatu na DB 13146, od té doby se zatím žádným dalším updatem DB FW v mechanice nepřepisoval. Jak to bude do budoucna ti nikdo neřekne, ale jak jsem psal, stačí chodit třeba jen sem na fórum a číst, pokud něco takového nastane, tak se tu o tom dočteš.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu