pigis Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 čau lidi...mžná už to tady je ale nenašel jsem to....řebuju radu...stahl jsem si forzu 4...když jedu závod třeba s corvette tak se mi sekne zvuk a asi po 2 minutách i hra...neví někdo co s tím ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 čau lidi...mžná už to tady je ale nenašel jsem to....řebuju radu...stahl jsem si forzu 4...když jedu závod třeba s corvette tak se mi sekne zvuk a asi po 2 minutách i hra...neví někdo co s tím ?? Máš správně vypáleno pomocí Liteon iHAS tj kompletně bez oříznutí na média Verbatim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigis Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 no já všecky hry pálím přes imgburn...a nikdy jsem neměl problém :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 slachta8 Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 :D ale liteon Ihas není program ale vypalovačka. Na fóru je tu o tom hodně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigis Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ja mam vypalovačku za 2 litry :D tak snad by neměl být problem ne ? to by mělo jít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 ja mam vypalovačku za 2 litry :D tak snad by neměl být problem ne ? to by mělo jít Podívej se tady po fóru,zbytečně se opakovat, vše je tu popsáno.Že máš vypalovačku za 2 litry je fajn, takovou bych taky chtěl, ale škoda, že ani za ty peníze nevypálí xbox ISO pořádně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pigis Odesláno Leden 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 dobrá skusím něco najít :) díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 dobrá skusím něco najít :) díky :) Malá nápověda http://console-forum.net/tema/131848-jak-aktualizovat-dvd-liteon-ihas-24-na-ixtreme-burner-max-fw-quot-oficialni-pruvodce-quot?highlight=liteon+ihas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 forWhat? Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Heh ja tady vsude ctu jak vypalovani pres Notebooky je strastny atp. a ja pres muj notas palim jak nic a jede mi vse vcetne forzy 4, GoW 3 atd . Sranda ^^ Btw: doufam ze tu hru mas na verbatim ? Jestli ne tak se ani nedivim :) na ty XGD3 je verbatim nutnost . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Leden 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2012 Heh ja tady vsude ctu jak vypalovani pres Notebooky je strastny atp. a ja pres muj notas palim jak nic a jede mi vse vcetne forzy 4, GoW 3 atd . Sranda ^^ Btw: doufam ze tu hru mas na verbatim ? Jestli ne tak se ani nedivim :) na ty XGD3 je verbatim nutnost . Některé kombinace vypalovaček a médií fungují dobře, ale obecně se doporučuje verbatim a stolní LG nebo Lite-On vypalovačka, protože jsou výsledky obecně zdaleka nejlepší. Jinak o Forze 4 se hodně psalo, že někomu prostě šla v pohodě bez iXtrebe max burneru jen na obyčejném mediu, někdo měl velké problémy, nemám teď chuť ten topic hledat, ale někde tu je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
pigis
čau lidi...mžná už to tady je ale nenašel jsem to....řebuju radu...stahl jsem si forzu 4...když jedu závod třeba s corvette tak se mi sekne zvuk a asi po 2 minutách i hra...neví někdo co s tím ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.