pinkpiggy Odesláno Duben 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2012 @saza..pratele si muzes pridat pres UI rozhrani (v nastaveni, nesmis spoustet webove rozhrani ale systemove rozhrani..)..pote jednoduse nalevo nahore napises nick a odkliknes to..a najdes toho uzivatele a prida se ti automaticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Duben 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2012 Ahoj dyztak bych taky zahral ale mam cas jedine dopoledne muj nick MCkaTo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patron2052 Odesláno Červenec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2012 Moj Nick je Deamon250 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2012 Je tu někdo, kdo má Xlink Kai rovnou přes Router ? Myslím jako, že nemusí být X360 spojen s PC, ale jde normálně do Routeru, kde je např. DD-WRT - kde je volba Xbox kai. Stále se mi to nedaří a nejsem si jist, jestli je modul Xbox Kai v dd-wrt ještě podporován... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 mam pocit ze neni. Musis mit motor pusteny na PC v siti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 To teda fakt nechápu, proč neudělaj rovnou plug-in do FSDashe, aby to jelo bez PC :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Září 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2012 To teda fakt nechápu, proč neudělaj rovnou plug-in do FSDashe, aby to jelo bez PC :cry: Podle všeho to je hodně složité a nejde spustit na Xboxu motor a rozhraní zároveň. Ale pracují na jiné možnosti tak aby to fungovalo rovnou z Boxu. Jinak jsem dneska zahlidl že Live opět ožívá na upavených Xboxech a po ůpravě jde zase nějaký ten čas žhavit Live síť. Je to ale pořád na vlastní kůži. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
soudruh.cb Odesláno Září 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2012 Je tu někdo, kdo má Xlink Kai rovnou přes Router ? Myslím jako, že nemusí být X360 spojen s PC, ale jde normálně do Routeru, kde je např. DD-WRT - kde je volba Xbox kai. Stále se mi to nedaří a nejsem si jist, jestli je modul Xbox Kai v dd-wrt ještě podporován... Spojen prez PC byt nemusis napojis primo do routru a postupujes podle navodu co je na zacatku. Vetsina uzivatelu ma problem s portama ten musism mit otevreny pro ip adresu kde mas motor (Xlik kai) a ten port je 30000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Září 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2012 Tak jsem to nějak pracně připojil přes notes. Našlo mi to, že můžu pařit GoW3 a MW3, ale vůbec se mi nepodařilo se online spojit... Kdy a co tak nejvíc paříte přes Xkai Link ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxkane Odesláno Září 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2012 nick: maxkane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harfa777 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 nick: harfa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2013 čím to může být, že tam mám online vždycky jen pár lidí?Max 30 třeba a to ve všech sekcích.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Mazur Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Nick Ram512 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigDadyKane Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 nick: Honzinac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dudy00 Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 nick:dudy00 nějak to pořád vypadává Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Leden 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2013 Kolik tam mate online hracu cca ?Ja mam v celem xbox 360 max 30 hracu.Cim to muze byt! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.