Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pořízení PSP - kde, jaké, příslušenství


Armagedon

Recommended Posts

Ahoj. Uvažuju o novém PSP 3000 tak už nějakou dobu prohlížím fórum a čtu užitečné články, ale rád bych se vás na par veci co jsem nenasel preptal, tak me snad neodpalkujete at hledam a najdete si chvilicku poradit nekomu kdo PSP bohuzel jeste nemel...

1) Rád bych se přeptal KDE PSP zakoupit, díval jsem se na net a nabídky za 2000 Kč + 5 her k tomu zadara me nejak nelakaji, na prvni pohled mi to prijde jako zlodejna kdyz normalne PSP 3000 co chci stoji kolem 4500 Kč (plus minus samozrejme nevim presnou cenu)..

2) Jak zjistím verzi PSPka abych ho pak mohl flashnout pro hry..nebo to zjistim až jej dostanu do ruky a zapnu ho? Aby mi neprisla nejaka nova verze co nejde flashnout a mam po hrani..

3) Da se na netu stahnout vetsina her nebo se ty novejsi a promakanejsi nikde sehnat nedaji a musel bych si je koupit, nejak extra jsem toho nenasel (ale priznam se ze to jsem moc nehledal kdyz psp ani nemam v ruce a nevim co a jak).. Mam namysli hry typu God of War, GTA a podobne co jsou ve vsech zebriccich her na psp mezi prvnimi prickami

4) Popřípadě doporučit nějaké příslušenství, vůbec nevím s čím se PSP dodává, vím jen že budu muset dokoupit kartu, víc bohužel zase nevím...

Snad se najde dobrá duše co napíše pár řádků co by mi pomohly. Předem moc díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1) PSP 3004 se už neprodává, už ho přestaly vyrábět, pouze se ještě v některých obchodech doprodávají skladové zásoby, poradím ti koukni se na Aukro, tam se vyskytují seriózní aukce, kde máš i přímo od aukra pojištění, že pokud ti to ten dotyčný nepošle, nebo tě podvede, tak ti aukro garantuje vyplacení celoé částky, kterou jsi za to dal (samozřejmě po řádném prošetření), a většinou se dá s lidmi co tam prodávají domluvit třeba osobní předání.

2) Verzi nepotřebuješ zjišťovat, protože dnes jdou už flashnout všechna PSP se všemi firmwary, takže je jedno jaký PSP budeš mít.

3) Na netu se dají stáhnout všechny hry co kdy na PSP vyšly, a ty hry co píšeš, tak to je samozřejmost, to jsou nejznámější hry, které seženeš hned.

4) Ano budeš stopro potřebovat paměťovku a čím větší tím lepší, takže bych doporučil vzít 16GB. Jinak asi nic jiného nepotřebuješ, možná jedině, pokud to budeš kupovat přes to Aukro, tak možná budeš potřebovat USB kabel, ale pokud máš třeba kabel od foťáku nebo od mobilu s mini USB (není to ten malý, je to ten o trochu větší konektor), tak ti bude fungovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže normálně tohle PSPko koupit mám smůlu jo? Tak to je celkem zklamání že už se nevyrábí, měl jsem zato že je to nove PSPko..proto jsem nemohl najit zadny obchod kde bych to koupil. Přes aukro je to asi dobrý nápad, ale nejak nemam duveru ke koupi pouziteho zbozi pres nekoho atd.

Ach jo to je bída, to jsem nečekal že už se nevyrabi teda:cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

kup si jakýkoliv psp krom e1004 nebo GO, od někoho použitý, pokud neni PSP fyzicky poškozený nebo nemá brick (prostě pokud funguje normalně maximálně je opatlaný a odřený) tak neni smysl kupovat nový... pořídíš určitě uplně všechno co potřebuješ (nabíječku, pořádnou kartu, psp, folie, pouzdro) pod 3000, pokud si PSP neměl tak nebudeš litovat

a co vim tak můžeš vzít jakýkoliv psp a nestane se ti že by nešlo flashnout, ale jak sem řek ber jen FAT, SLIM a 3000 (brite)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu