krisa Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 čus, chtěl bych se zeptat kde dělám chybu v kopírovaní her do xboxu přes kabel. 1.propojim kabel pc s boxem 2. v pc upravim ip 3. masku mám stejnou v pc i v xboxu 4. Ip adresu sem změnil v FSD Xlink kai stejně jak v PC 5. Zapl sem totalcomander vyplnil ip, nick, heslo a nick: xbox 6. dal jsem pripojit a hodilo mi to chybu. nevíte čím to je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2012 čus, chtěl bych se zeptat kde dělám chybu v kopírovaní her do xboxu přes kabel.1.propojim kabel pc s boxem 2. v pc upravim ip 3. masku mám stejnou v pc i v xboxu 4. Ip adresu sem změnil v FSD Xlink kai stejně jak v PC 5. Zapl sem totalcomander vyplnil ip, nick, heslo a nick: xbox 6. dal jsem pripojit a hodilo mi to chybu. nevíte čím to je? Jen pro jistotu - jaký konkrétní adresy máš na PC a na xboxu, jsou stejná první tři čísla ? (192.168.1.x ?). Když spustíš z příkazové řádky z PC ping na IP xboxu,vidí ho ? (ping 192.168.1.x nebo jak máš ty adresy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 tady mas co sem zjistil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 tady mas co sem zjistil¨ PC má 192.168.1.2 a připojuješ se na 192.168.1.3 což by měl být xbox.To je vše ok, akorát se mi nezdá ta IP toho xboxu,protože stejné IP používáš na PC jako výchozí bránu.Nemá ten xbox nějakou jinou IP (je to vidět třeba ve freestyledashi hned na úvodní obrazovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Leden 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 má :D nakonec sem mi to funguje když zapnu xex menu Lze to dělat i bez něj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2012 Potřebuješ na straně xboxu mít spuštěný ftp server - ten je třeba ve freestyledashi, nebo právě xexmenu.Jinak se nepřipojíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krisa Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 ok dík. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 zkusil jsem vybalit hry na disk z dvd z FSD i vicediskovy a jde to nechapu dokonce jen data bez balastu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.