witaHavr Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 Jo Jo. Dík moc. Tahle mechanika cos mi ted vyfotil tam měla být( Tu mám po Ps3 s YLOD kterou jsem tam chtěl dát) v te 80gb měla být tahle ale byla tam 400. Ten co mi to prodavál řekl že ma doma jednu konzoli 40gb 400 a 80gb 410. poslal mi tu 80gb,,ale je u ni mechanika jak kdyby s te 40gb,,takže sem mu napsal at mi vyfoti spodek mechaniky u te 40gb,,doufám že to je zaměněné jinak nevim Obje dvě PS3 od někoho dostal,,od jednoho človeka a u obou nešli mechaniky,, vic o tom neví Citovat
Jiboia Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 tož nevim každopádně bych od tebe koupil tu mechaniku z té 40gb verze. Stačí by bez laseru, jde mi jen o to šasi bez elektroniky pokud by si měl zájem? Citovat
witaHavr Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 Tu 400? Divej,uvidíme jak to dopadne,,potom se domluvime Citovat
Jiboia Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 17, 2012 ok pak dej vědět. Teoreticky by mělo byt jedno kterou mi necháš, jelikož potřebuju z toho jen jednu součástku, která by měla byt pro všechny mechaniky tuším společná. Citovat
Mušák Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2012 Ahoj, Když jsem si v ps3 měnil pastu, pak jsem to poskládal,zapojil zdroj abych zkusil jestli to jde. Mechaniku jsem nechal venku a najelo to do XBM. Chtěl jsem spustit multiman (nešla žádná aplikace) a bez mechaniky v ps3 nešel. Zapojil jsem mechaniku a multiman šel. Dá se nějak odpojit mechanika a hrát hrát hry z HDD ? Díky Citovat
Jiboia Odesláno Únor 24, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 24, 2012 ps3 je na mechanice zavislé, max by mělo jít zapojit desku s ID a mechaniku dat ven. Pak by to mělo fungovat, ale beztak na nějaké hry potřebuješ mít blueray disk v mechanice. Citovat
Nemec30 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 maximálně pomocí CFW v MFW builderu vypojit ovladače mechaniky z instalačky systému. Citovat
Nemec30 Odesláno Únor 25, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 25, 2012 na 100% ti to neřeknu, nikdy jsem neměl šanci zkusit... Citovat
Baz Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 ps3 je na mechanice zavislé, max by mělo jít zapojit desku s ID a mechaniku dat ven. Pak by to mělo fungovat, ale beztak na nějaké hry potřebuješ mít blueray disk v mechanice. zdravím mam CFW ps3 s odpaleným laserem a pres MM a gaia magera rozjedu zatim kazdou hru bez BD_rom v mechanice jedina hra s kterou nemuzu rozjet je BLUR dnes jsem napriklad pretahl do PS fallout new wegas což je nova hra a jede bez BD v mechanice jeste treba battelfield 3 a dirt2 a dead space a crisis2 a GTA complet edition atd atd atd ;) Citovat
witaHavr Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 Dá se tedy přes System Service nejak udělat aby PS3 jelo bez mechaniky? Citovat
Baz Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 Dá se tedy přes System Service nejak udělat aby PS3 jelo bez mechaniky?[/quotejj ale je potreba CFW 3,55 nejnovejsi verze a multimana take new ver a BD.EMU jak jsem psal hodne her jsem rozjel i s nefunkcnim laserem ;) Citovat
Jiboia Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 jaká je nejnovější verze CFW 3.55?Popřípadě funguje na všech consolích? Citovat
witaHavr Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 27, 2012 Dá se to udělat třeba i přes pučený ten CFW PS3 Mod chip nebo jak se to jmenuje? a potom ho dát pryč? Citovat
Jiboia Odesláno Červen 13, 2012 Nahlásit Odesláno Červen 13, 2012 Musel bys mít CFW 3.55 a většina her beztak vyžaduje disk v mechanice. A máš aspoň origo desku mechaniky ID k tvojí ps3? Pokud ne, tak bez ní je ps3 k ničemu..... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.