3skac11 Odesláno Leden 18, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 18, 2012 ...presne tak, není to chyba kablu. Mne berie media dnu a von ale hry s hdd nespustí. Je logicke, že ked mas odpojeny kabel od mechaniky, teda od zakladnej dosky tak ti mechanika nebude fungovat. Citovat
Jiboia Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 18, 2012 jak již bylo zmíněno výše, jedná se pravděpodobně o nějakou ochranu od Sony. Ale teď záleží jak ji vypnout. Jediné co mě napadlo odpojit tu knoflíkovou baterku v ps3. Aby se vše vymazalo. Až mi přinde laser, tak to zkusím zprovoznit, ale pokud to nepude, tak naše ps3 jsou k ničemu:-) Citovat
3skac11 Odesláno Leden 19, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 ..niekde som čítal ale netvrdím, že to je pravda, že ked odpojis baterku, tak ti len nebude zobrazovať datum a cas na obrazovke. Citovat
Jiboia Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 nic jiného mě nenapadá. Ale času je málo a na toto zatím není čas:-) Citovat
Prott Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 No potom, co připojíš novou mechaniku, se ti ty dema/atp. zase rozjedou (maximálně je budeš muset smazat a znova stáhnout). .) Citovat
Jiboia Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 ale já nepřipojim novou mechaniku, ale jen vyměnit laser...No uvidíme jak to dopadne. Citovat
Prott Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 19, 2012 Promiň za nepřesnost - potom, co připojíš funkční mechaniku. .) Citovat
Jiboia Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 a víš to na 100%?Nebo jen asi usuzuješ? Citovat
Prott Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 1. U mojí PS3 to tak bylo. 2. Kdyby to tak nebylo, byla by to velká spousta nefunkčních PS3, který nikdy nespustí žádnou hru (vzhledem k tomu, že je docela normální při různejch opravách pouštět PS3 bez mechaniky). Jestli to chceš mít na 100%, napiš email do servisu Sony. .-) Citovat
Jiboia Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 ti bych mohl, ale pochybuju že mi odpoví. Nejspíš řeknou ať ps3 donesu a pak nehoráznou částku za opravu... Citovat
Jiboia Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 a takže ti taky tedy nejeli dema z psstore a po opravě laseru bylo vše ok? Citovat
Prott Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 Vyměnil jsem celou mechaniku (mimo elektroniky - takže laser, motorky a kostru). Už si přesně nevzpomínám, jestli se mi pak rozjely ty stejný dema, co jsem stahoval předtím, ale teď mi na tý konzoli jede všechno (tzn. dema stažený z PSStore, originálky, filmy...). Citovat
Jiboia Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 a proč měnils celou elektroniku a ne pouze jen laser? Citovat
Prott Odesláno Leden 22, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 22, 2012 Protože jsem měl celou náhradní mechaniku z jiný konzole, a tak mi přišlo jednodušší vyměnit celou mechaniku (mimo ovládací elektroniky, tu jsem samozřejmě musel nechat původní). Citovat
witaHavr Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2012 Chcu se zepat,když mam funkční mechaniku z PS3 kde byl YLOD,a proste vrazim ji do druhe ps3 kdy odešla mechanika,pujde bez problemu? ne jak u xBoxu že se to muselo nejak přepisovat? proste odpojim z desky a dam na druhou. dík,,a prominte že píšu do starého vlákna :-) Citovat
Jiboia Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2012 fungovat nebude 1. musi být stejná elektronika - takže njlepe ze stejné verze ps3 2. každá mechanika má jinou desku s jedinečným kodem Stěstí pro tebe ptž tato deska jde vyměnit. Takže tu desku z té rozbité mechaniky musíš přndat do té funkční. Takže fungovat bude:-) Citovat
witaHavr Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2012 O.K mechanika stejná je, a s tou deskou.... Jak to je,nemáš nejaký návod? Jinak moc dík je to ta novješí FAT mechanika Citovat
Jiboia Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 29, 2012 návod přímo nemám a ani jsem to zatím nedělal, ale měla by to byt ta deska plošných spoju dole v mechanice. Citovat
coobo Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 je mozne, aby mechanika prehraval vsetky formaty len original hry nie? dokonca aj tu hru, ked tam dam, tak mechaniku pocut, ze sa toci, ale v xmb sa v casti game nezobrazi ikona pre spustenie (aj ked v podstate by sa mala spustit automaticky sama)... nemoze to byt hw, ale len nejaka sw chyba? neda sa to napr. cez recovery menu nejako obnovit? Citovat
witaHavr Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 Podle mě ti odešel BD laser, DVD ti jedou ale hry ne. HW chyba. Citovat
coobo Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 Podle mě ti odešel BD laser, DVD ti jedou ale hry ne. HW chyba. no "nastastie" je to len znameho... nevedel som, ze je tam zvlast laser bre bd a pre dvd... znamena to, ze nejaky sikula mu to moze vymenit? Citovat
witaHavr Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 Počkej ješte chvilí,,než příde na forum vice lidi a snad ti poradi i jinak,,ano jsou dva. da se vyměnit. zvládl bys to možna i sám Citovat
huhla Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 Optická část mechaniky se skládá z modulu, buď jedna čočka nebo dvě čočky s tím že se musí vyměnit modul celý. Škoda že linuxik přestal dělat PS3, měl optiku za slušnou cenu. Zkus se ho zeptat zda mu nejaká nezbyla. Výměna není až tak složitá. Citovat
Prott Odesláno Únor 1, 2012 Nahlásit Odesláno Únor 1, 2012 je mozne, aby mechanika prehraval vsetky formaty len original hry nie? dokonca aj tu hru, ked tam dam, tak mechaniku pocut, ze sa toci, ale v xmb sa v casti game nezobrazi ikona pre spustenie (aj ked v podstate by sa mala spustit automaticky sama)... nemoze to byt hw, ale len nejaka sw chyba? neda sa to napr. cez recovery menu nejako obnovit? Můžeš zkusit obnovit filesystem, podle videí na YT to pár lidem pomohlo. .) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.