Jiboia Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 tak jsem u mé console vyměnil laser ale nějak sem nepokročil a furt to je stejný. Dema ani hry mi nejdou spustit. Ještě mě napadlo, že původní majitel vyměnil mechaniku ale nevyměnil desku s jedinečným kodem. Nic jiného mě nenapadá. Dá se nějak kod vyčíst? Prott: nezpomínáš si, když si měl nefunční laser, tak klasická DVD filmy a hudební CD ti šli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Zjistíš to tak, že se špatným laserem se ti v rohu při vložení disku ukáže symbol "čtení" (točící se kroužek, disk, nevímco...). Pokud je nespárovaná mechanika, tak se nestane vůbec nic (alespoň tak to bylo u mojí PS3jky). Btw. je taky možný (i když nepravděpodobný), že se ti rozbila elektronika v mechanice (a ne laser). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 ale když tam dám načíst obyč hudební CD tak to po několik minutách načte ale při přehrání se objeví data corrupted a chyba 80031208. Jinak mechanika se chová, tak že disky normálně načitá - tzn. že se v mechanice disk točí a je slyšet jak jezdec jezdí a načítá. Ale v menu ps3 nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 Ani ten symbol načítání se ti neobjeví? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 modrá dioda se rozsvítí ale v menu ps3 nic. Ještě mě napadlo mám ještě jeden ps3 80gb a zkusit přendat elektroniku. Ale myslím, že to je nepravděpodobné. A nerad bych zničil ten funkční ps3. Je zajimav, že filmy z USB jedou, ale dema a hry nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 ale zase sem tam dal ten starej laser ptž vypadá že je funkční. tak beru to zpět, normálně ikonka v menu se objeví a pak se zastaví a stále v menu ikona hry neobjeví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2012 No jestli vidíš ikonu v menu, tak je mechanika spárovaná (nevylučuje to ale to, že je vadná elektronika...). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 zkusím přendat elektroniku, ale ám strach že se zavada objeví i na druhé consoli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 Nechápu jak si tím pomůžeš? Jediný, co zjistíš je to, že elektronika nebude spárovaná s druhou konzolí. :) Když už máš tuhle možnost, tak by bylo lepší vzít na zkoušku mechaniku z konzole č. 2 (+ dát do ní ovládací desku z konzole č.1) a celou mechaniku vyzkoušet v konzoli č.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2012 tak jsem zkoušel přehodit mechaniky a závada stejná, dále kabel k mechanice s console třetí a závada je tam pořád. Tak už nevim:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2012 asi to bude tou deskou s kodem, ale to nevysvětlije proč mi nejedou dema z psstore.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3skac11 Odesláno Únor 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 ..ma napadla taká vec, že skusit nanovo natiahnut firmwave a potom natiahnut este raz nejaké demo, nepomohlo by to resp. v stredu ma vyjsť novy FW v súvisloti s ukoncením PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 už jsem zkoušel nahrát stený firmware a to ze 4.00 na 4.00 a nic se nestalo. Pořád to nefachá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 IMO to bude bezpečností ochrana (aby se spustilo cokoli, co je šifrovaný - hra, demo, etc. - musí bejt připojená funkční mechanika). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2012 asi jo, ale jak docílim zapojení funkční mechaniky když pravděpodobně mám mechaniku jinou a ta nemá desku s kodem k ps3 určeným. A origo deska s kodem k ps3 jeneznámo kde.... Myslíte že by se to vyřešilo kdybych přes e3 flasher nahrál CFW 3.55? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 Já pořád nechápu, jak si zjistil, že nemáš tu správnou desku... Fajn, máš další mechaniku z jiný konzole - co si s ní přesně dělal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 vyměnil desku a následně připojil k ps3. A nic. Nebo je v kaši základní deska console, což je blbost ptž filmy z flashdisku jedou. Tak jediné co je v možnosti jiná deska s ID mechaniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 K jaký PS3 si dal jakou desku do jaký mechaniky? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2012 přehodil mechaniku z funkční console do nefunkční console a ještě přehodil desku mechaniky z nefunkční mechaniky do funkční mechaniky.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Mám stejný problém. Mám mechaniku 410 s ps3 po ylod a 400 co byla v nove PS3 (K.O mechanika) ,, Přišla mi PS3 CECHK03 80gb kde měla být nefunkční mechanika 410 ale jak sem otevřel Ps3 byla tam 400. tak jsem ji tam nechal,zformatoval hdd,UPDATE atd. Tet jsem koupil BF3 na HDD se Store a jedno demo. Když zapnu hru tak jen černá obrazovka,zkoušel jsem Ps3 bez mechaniky,s 400 i 410 a pořad mi nejede ani demo ani Bf3. Nevím co mám dělat. a podle mě ta 400 co byla v te 80gb tam nepatří protože se všude píše že tam patří 410 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 zkus tam dat tu 410 mechaniku, ale předělat tu donlní desku s ID z té 400 mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 ale ony ty desky jsou jinači,,kontakty,,třeba jeden vetší a jeden menší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 tuším,že 40gb,60gb a CECHK co jsem měl doma měli stejný konektor z mechaniky do zákl. desky, jen se lišil kabel délkou a umístěním konektoru na zákl. desce. Kdežto cechl už ml úplně jiný a to tak, že byl a dost tenčí. Ale už je to dýl a nespomínám si. ZDe je foto mé 40gb - mechanika 400AAA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 Přesne taková mechanika tam byla,, A PŘITOM SE VŠUDE PÍŠE ŽE TAM MÁ BYT 410.... ZDE JE DESKA ME nové MECHANIKA PO YLOD 410 kterou jsem tam chtel dát a jen prohodit desky http://www.yahoo1080.com/syssite/home/shop/1/pictures/newsimg/1295101522.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2012 předpokládám, že už někdo zkoušel měnit mechaniky s tím ,že to pojede, ale nemyslel, že musí vyměnit aji desku s ID. A byla ta mechanika když jsi to koupil zapojena do základní desky?Zníš minulost console?Tady máš víc foto mé 80gb console-mechnaiky, taky CECHK - 410 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.