Ezio555 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Zdarec, doporučil by mi někdo nějaký pořádný RPG ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 nehral jsem, ale v poslední době je v oblibě The Elder Scrolls V : Skyrim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezio555 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 no to mě nebavilo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzaik Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 tak třeba Fallout 3, ted mě moc nebavil ale ja nemusim moc RPG :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezio555 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 aha, ale celkově nemám co pařit :D všechno dohrané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Na PC moc nevím ale co znám a dá se hrát: Risen, Two World 1/2, Gothic 1, 2,3 ,4 Arcania - sranec, Dragon Age 1, 2, Fallout 3/ New Vegas , Fable 1, 3 ( paradoxně nejlepší 2ka tu nevyšla ) Borderlands - spíše akce ale má dosti rozvinuté RPG prvky, Elder Scrolls: Morrowind, Oblivion, Skyrim. Z klasických IceWind Dale, Neverwinter Nights, BaldursGate 1/2, Fallout 1,2 , Planescape Torment, Arcanum... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezio555 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Aha, no mozná zkusím to Dragon Age ale štve mě že tam není čeština Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Doplním StefiCZ - Zaklínač, Inquisitor, Numen Contest of Heroes, Diablo, Dark Messiah, Magicka, Titan Quest, Dungeon Siege, Drakensang : Řeka času (pro mne mnohem lepší než Dragon Age - min. DA 2...), Might and Magic, Sacred 2, Torchlight, Lord of the Rings, Brány Skeldalu, Daemonica, Loki, Dungeons, Dungeon Keeper, Jade Empire, Rise of the Argonauts, The Fall Last Day of Gaia. A proč ne Mount & Blade a WoW. Jasně, něco není tak dobré...osobně mě nechytl třeba ten Titan Qest a Rise of the Argonauts - vůbec nebavil, ale aspoň je větší výběr. A Baldurs Gate, IceWind Dale, Wizzardy a Fallout 1,2 jsou povinost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezio555 Odesláno Leden 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Zaklínača 2 jsem dohrál, to je hodně dobrá pařba a Wow mě vůbec nebere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Dragon Age má češtinu :) Už když jsem ho koupil tak byl v češtině. Na Zaklínače jsem zapomněl to je jedna z nej pc her poslední doby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 Runescape, má dávná láska :love:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2012 snad sem se přehlídl ale nikdo tu nezmínil Mass Effect 1 a 2 a Star Wars: Knights of The Old Republic 1 a 2 (pro mě nejlepši SW a RPG série Ever :D :love::love: ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ezio555 Odesláno Leden 8, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Jo tak nakonec má DA 2 češtinu, ale dlouho byl bez ni. Mass Effect 2 jsem hrával a to mě nějak moc nenadchlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 tak si nas*r :P :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2012 Gothic 1,2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.