Romix Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Kde najdu funkcni Xbox Image Browser. Trosku jsem hledal, ale co jsem stahnul tak nefungovalo. Potreboval bych nejak extrahovat iso soubor. Jeste teda doplnim, ze mi to pise nejakou chybu se souborem: mscomctl.ocx navic muj Norton program Xbox Image Browser asi taky moc nemusi. Ale to je v celku fuk. Tomu se nelibi porad neco :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Kde najdu funkcni Xbox Image Browser. Trosku jsem hledal, ale co jsem stahnul tak nefungovalo. Potreboval bych nejak extrahovat iso soubor. Jeste teda doplnim, ze mi to pise nejakou chybu se souborem:mscomctl.ocx navic muj Norton program Xbox Image Browser asi taky moc nemusi. Ale to je v celku fuk. Tomu se nelibi porad neco :) Funkční to je, znovu to stahovat nemusíš jestli je ta chyba ta hlášená chybějící zaregistrovaná knihovna mscomctl.ocx, stačí ji korektně stáhnout a v systému zaregistrovat. 1) Stáhnout třeba tady http://www.majorgeeks.com/files/mscomctl.zip Pro win7 (32 bit) 2) Rozbalit do C:\WINDOWS\SYSTEM 3) Levý klik Command Prompt/Run As administrator 4) CD C:\Windows\system 5) regsvr32 mscomctl.ocx Tím je zaregistrováno Na Win7 (64 bit) je to stejný, akorát složka je C:\Windows\SysWOW64 a spustit jako admin je potřeba "Regsvr32 c:\windows\SysWOW64\MSCOMCTL.OCX" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Vyzkousim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Tak mi to napsalo: modul byl nacten, ale volani DllRegisterServer selhalo s kodem chyby 0x8002801c Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Tak mi to napsalo:modul byl nacten, ale volani DllRegisterServer selhalo s kodem chyby 0x8002801c To bývá tím, že nejsi přihlášen pod účtem s právy administrátora systému Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 To bývá tím, že nejsi přihlášen pod účtem s právy administrátora systému Aha, a jde se tam nejak prihlasit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Aha, a jde se tam nejak prihlasit? To já nevím jaký máš založený účty na svým PC, ale aspoň jeden bys měl mít s admin právy, tak pod ním se přihlásit a mělo by to jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kejbel Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 "Čau nevíte kde stáhnout novou verzi "xbox image browser" VYŘEŠENO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 To já nevím jaký máš založený účty na svým PC, ale aspoň jeden bys měl mít s admin právy, tak pod ním se přihlásit a mělo by to jít. No mam jen jeden ucet...a na nem jsem prihlaseny. Neexistuje nejaky jiny program na extrahovani iso souboru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 No mam jen jeden ucet...a na nem jsem prihlaseny. Neexistuje nejaky jiny program na extrahovani iso souboru? [TABLE=width: 651] [TR] [TD=class: xl146, width: 382]Xbox360 Iso Extract v0.6[/TD] [TD=class: xl145, width: 269]http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=706287[/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 [TABLE=width: 651][TR] [TD=class: xl146, width: 382]Xbox360 Iso Extract v0.6[/TD] [TD=class: xl145, width: 269]http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=706287[/TD] [/TR] [/TABLE] Nejde stahnout, Ale nasel jsem jinde, takze diky vsem za pomoc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukeboy Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Mám stejnej problem,, nevim kde se dostat k xbox image browser,,, poprve pouzivam rgh a sem uplne zmatenej.. dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 Zkuste zde: http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EFEAZAZVZZYNkgqeUE.php Btw: první odkaz v Googlu :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukeboy Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 dikes,, to jsem taky nasel, ale na co kliknout aby se zacal stahovat : ) uz ho mam, jeste jednou dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lubas Odesláno Únor 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2012 dikes,, to jsem taky nasel, ale na co kliknout aby se zacal stahovat : ) uz ho mam, jeste jednou dik[/quote:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Únor 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2012 musíš najet na "start" - do pole "prhledat soubory" zadáš cmd - (nedávej ENTER) najedeš si na to co ti to najde (cmd) a klikneš pravým tlačítkem a dáš spustit jako a správce. Pak už budeš postupovat dle návodu a budeš to mít registrovaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukeboy Odesláno Únor 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2012 cago diky a ten navod je kde?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kralupy Odesláno Únor 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2012 návod je na první straně od "xmoda" :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 29, 2012 Vyextrahuji pomoci Xbox image browseru hru, co mám z toho nakopírovat do contentu a mám to vyextrahované ještě nejprve hodit do nějaké po mě pojmenované složky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 cavte v poslednej dobe mi tie najnovsie hry ako napr handball 16 pri vlozeny do xbox image browser mi vypise pristup je odmietnuty... neviete preco ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Listopad 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2015 Na ISO souboru vyber vlastnosti a zruš "read only" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.