harfa777 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj mám nově RGH a nejnovější FSD 2.0 r725 a potřeboval bych poradit, mám 1TB ext HDD naformátovaný na NTFS...tak jsem si ho rozdělil ještě na 150GB kousek který jsem zformátoval na FAT32 a tady bych chtěl kopírovat hry a používat to pro Xbox...jenže když disk připojím k Xboxu tak nevidí nic :/ ani tu NTFS část (což je pochopitelné) ale ani tu FAT32 :/ a to jsem ji v programu měnil na aktivní, neaktivní, logickou, nelogickou a nic nevidí :/ ...existuje na to nějaká finta jak to rozchodit nebo to rozdělené disky prostě neuvidí ? díky moc :) Citovat
xmod Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj mám nově RGH a nejnovější FSD 2.0 r725 a potřeboval bych poradit, mám 1TB ext HDD naformátovaný na NTFS...tak jsem si ho rozdělil ještě na 150GB kousek který jsem zformátoval na FAT32 a tady bych chtěl kopírovat hry a používat to pro Xbox...jenže když disk připojím k Xboxu tak nevidí nic :/ ani tu NTFS část (což je pochopitelné) ale ani tu FAT32 :/ a to jsem ji v programu měnil na aktivní, neaktivní, logickou, nelogickou a nic nevidí :/ ...existuje na to nějaká finta jak to rozchodit nebo to rozdělené disky prostě neuvidí ? díky moc :) Co vím, měla by to být primární FAT32 partition, NTFS to nevidí vůbec, možná musí být první a pak až NTFS. Citovat
harfa777 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 primární ji mám...zkoušel jsem i tu NTFS část skrýt a nic nepomohlo takže asi jediný řešení bude zformátovat celej disk napřed na FAT32 a pak z něj udělat ten NTFS oddíl :/ ...ale nevím kam jako zazálohuju 800GB dat :/ :D Citovat
ga1far Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 Zkus ho nastavit jako aktivni. Melo by to jit. Aspon u vsech hdd co jsem lidem nastavoval to tak jelo. Citovat
harfa777 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 Už jsem to zkoušel a teď znovu a pořád nic :/ ...začal jsem s šílenou zálohou :D aspoň promažu zbytečnosti :) a zformátuju ho komplet na FAT32 jak píše xmod a pak vytvořím druhej větší NTFS oddíl...ale jestli to taky nepůjde tak to asi rozšlapu :D Citovat
Anubis1 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Odesláno Leden 9, 2012 Mam 1TB disk jako interni a kdyz jsem ho mel rozdelanej na FAT32 a NTFS tak po formatu v Xku me to stejne sejmulo to NTFS a byl FAT32 v celku 1TB. Mozna to nejak pujde, ale dale jsem s tim nelaboroval. Citovat
harfa777 Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Leden 10, 2012 Takže jsem zazálohoval celý HDD smazal oba oddíly a vytvořil první 150GB FAT32 pro xbox jako primární a druhý 850GB na data NTFS a najednou to xbox vidí což nechápu ale hlavní že to jde :) díky za pomoc a můžete to tu locknout :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.