harfa777 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj mám nově RGH a nejnovější FSD 2.0 r725 a potřeboval bych poradit, mám 1TB ext HDD naformátovaný na NTFS...tak jsem si ho rozdělil ještě na 150GB kousek který jsem zformátoval na FAT32 a tady bych chtěl kopírovat hry a používat to pro Xbox...jenže když disk připojím k Xboxu tak nevidí nic :/ ani tu NTFS část (což je pochopitelné) ale ani tu FAT32 :/ a to jsem ji v programu měnil na aktivní, neaktivní, logickou, nelogickou a nic nevidí :/ ...existuje na to nějaká finta jak to rozchodit nebo to rozdělené disky prostě neuvidí ? díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Ahoj mám nově RGH a nejnovější FSD 2.0 r725 a potřeboval bych poradit, mám 1TB ext HDD naformátovaný na NTFS...tak jsem si ho rozdělil ještě na 150GB kousek který jsem zformátoval na FAT32 a tady bych chtěl kopírovat hry a používat to pro Xbox...jenže když disk připojím k Xboxu tak nevidí nic :/ ani tu NTFS část (což je pochopitelné) ale ani tu FAT32 :/ a to jsem ji v programu měnil na aktivní, neaktivní, logickou, nelogickou a nic nevidí :/ ...existuje na to nějaká finta jak to rozchodit nebo to rozdělené disky prostě neuvidí ? díky moc :) Co vím, měla by to být primární FAT32 partition, NTFS to nevidí vůbec, možná musí být první a pak až NTFS. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harfa777 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 primární ji mám...zkoušel jsem i tu NTFS část skrýt a nic nepomohlo takže asi jediný řešení bude zformátovat celej disk napřed na FAT32 a pak z něj udělat ten NTFS oddíl :/ ...ale nevím kam jako zazálohuju 800GB dat :/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zkus ho nastavit jako aktivni. Melo by to jit. Aspon u vsech hdd co jsem lidem nastavoval to tak jelo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harfa777 Odesláno Leden 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Už jsem to zkoušel a teď znovu a pořád nic :/ ...začal jsem s šílenou zálohou :D aspoň promažu zbytečnosti :) a zformátuju ho komplet na FAT32 jak píše xmod a pak vytvořím druhej větší NTFS oddíl...ale jestli to taky nepůjde tak to asi rozšlapu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Mam 1TB disk jako interni a kdyz jsem ho mel rozdelanej na FAT32 a NTFS tak po formatu v Xku me to stejne sejmulo to NTFS a byl FAT32 v celku 1TB. Mozna to nejak pujde, ale dale jsem s tim nelaboroval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
harfa777 Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Takže jsem zazálohoval celý HDD smazal oba oddíly a vytvořil první 150GB FAT32 pro xbox jako primární a druhý 850GB na data NTFS a najednou to xbox vidí což nechápu ale hlavní že to jde :) díky za pomoc a můžete to tu locknout :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.