jbunny Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Zdar,nazdar....mám dotaz k online hraní jako to je s přihlašováním? Jelikož je hraní zdarma má to nějaký bugy,problémy s přihlášením do hry apod... Nemám to kde zksuit všichni máme xko a tam je to placený tak moc problémů není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luucifer Odesláno Leden 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2012 Obcas sa najdu problemy s prihlasenim do hry / dochadza k zamrznutiu a pod. /, ale je to fakt, len vynimocne. V tomto ohlade aj ked xko nemam si myslim, ze sa nemusis nicoho bat a bude to zrejme podobne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wencaCZE Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 Věř nebo ne,ale i když je to zdarma tak to funguje :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Leden 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 no jasně že to musí fungovat :D já s přihlášením nebo tak problém nikdy neměl.. pokud nepočítám údržbu PSN která občas trvá dlouho :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Leden 10, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2012 a co to ps home najde se tam nějakej čech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luucifer Odesláno Leden 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 Tak ja som tam za rok co mam psko stretol dvoch :) Ale to tam nechodim casto ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jbunny Odesláno Leden 12, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 12, 2012 :Daha to je zrovna něco co se mi líbí jako by sims online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondos11 Odesláno Červenec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2016 Zdarec borci, já mám tento problém asi už týden. Dirt 3 online mi to píše tuto hlášku You must be signed info PlaystationNetwork. Make sure you're signed in and your connection is OK. překlad : Musíte být přihlášeni do sítě PlayStation Network. Ujistěte se, že jste přihlášeni a vaše připojení je v pořádku. Přihlášený su, Youtube jede normál i Playstation store... Gde može být prosím zakopané pes ??? Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2016 Napadají mě 3 možnosti: neobsahuje hra nějaký online pass nebo byl zrušený? fungují servery pro hru? zkusit restartovat router/modem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondos11 Odesláno Červenec 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2016 Díky za zprávu... Jedu přímo přes pracovní server, takže žádný router nemám..Jo a jezdím na PS3. Ale byl sem v elektru a boreček taky paří a říkal, že to je hláška, že nejede hrací server a aji ho nejak menoval... to už sem zapomněl... kdysi prý to nejelo 14dní !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.