Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

prosím o radu

kejsy1

Otázka

Recommended Posts

• 0

tak už je usb doma radil mi tady martin možn ajsem to blbě napsala chci aby dcera mohla hrat hry na netu a ne je stahovat na kartu je k tomu potreba tedy ten flesch a jeste kdyz si propojim psp s notasem a chci si otevrit psp v notasu tak mi tam nevyjede složka game a všechny jine jo diky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Aha, takže ty myslíš, aby mohla hrát hry třeba hry jako je Tanoth, Shakes a Fidget, Gladiatus, Bloodmoon nebo třeba online flash hry na stránce onlinehry.cz, atd. jo? Tak to bohužel žádným způsobem nejde, mám dojem, že ti to tady už někdo nahoře psal, PSP totiž k tomu není uzpůsobené (nemá potřebný flashplayer - má ale starou verzi 6, která to nepodporuje). Mimochodem tohle nepodporuje ani většina mobilů, kromě mobilů s operačním systémem android. To asi došlo k záměně výrazů "flashnutí PSP - zkráceně flash PSP" a "flashplayer - zkráceně také flash". A rozdíl mezi těmito výrazy je: flashplayer - "program - říká se mu plugin, nebo také zásuvný modul" díky kterému můžeš na internetu přehrávat videa z youtubu, stream.cz, můžeš hrát online flash hry, zobrazují se ti díky němu pohyblivé reklamy, atd. kdežto flashnutí (flash) PSP znamená, že si do PSP nahraješ takový prográmek, díky kterému můžeš na PSP hrát stažené hry, které by jsi jinak musela kupovat v obchodě, hrát PSX hry (hry ze starého playstationa 1) a odemkneš si tím mnoho funkcí, které nejsou normálně dostupné. Jinak s tou složkou jsem ti už psal PM. Stačí když otevřeš složku PSP a vní už to game najdeš.

Odkaz ke komentáři

• 0
ProsÍm poradte mi nĚkdo koupil jsem si psp3004 version 6,60 a nevim co stÁhnout a jak aby mi Šlo prohlÍŽet na youtube a prohlÍŽet staŽenÁ videa v mp4 a uloŽena do sloŽky videa nevÍm si rady

Ohledně youtube si přečti to co psal Martin nad tebou a jinak máš google nebo tohle fórum kde to všechno najdeš!

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu