valis1 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 Já to taky nepochopil, proč říká, že je 11. v ČR a přitom tam má ruskou vlajku a ani tam neni 11. v žebříčku. kde se dá najít cz žebříček? edit: blbec to už našel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2012 kde se dá najít cz žebříček?edit: blbec to už našel To netušim, ale je tam žebříček tuším jen pro ty, co tam mají udělanou PSN kartu, takže to trochu zkresluje. Aspoň já si to myslím...jestli to tak není, tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RocketBG Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Ne ne já bydlím v ČR, já jsem se jenom zaregistroval jako Rus, protože pokud se nemýlím, tak po launchi PS3 ještě nefungoval český PSN (nebo byl nějaký glitchlý, nepamatuju si to už, bylo to tak před 4-5ti lety lol). Když započítáte můj level do českého žebříčku, tak jsem momentálně 11., před rokem, když jsem byl ještě aktivní, tak jsem byl chvíli 2. ze všech v ČR. A ten žebříček je samo obnovující, a jsou do něj započítávány všechny účty. Je to propojený se samotným PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Musím to sem dát, má první a asi i jediná platinovka (nesbírám je) NCIS: The Videogame Obtížnost: velmi lehká Časová náročnost: velmi krátká - osobně za 4,5 hodiny hraní Komentář: Nejlehčí hra co jsem kdy hrál na jakékoli platformě, klikací adventurka s podporou move, graficky na úrovni ps2, hratelnostně i pod úrovní vietnamských TV her, dohráno za dva večery (těch 4,5 hoďky), k platině stačí prakticky jen dohrát hru. Kdybych neměl rád seriál, ani bych do hry nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Ne ne já bydlím v ČR, já jsem se jenom zaregistroval jako Rus, protože pokud se nemýlím, tak po launchi PS3 ještě nefungoval český PSN (nebo byl nějaký glitchlý, nepamatuju si to už, bylo to tak před 4-5ti lety lol).Když započítáte můj level do českého žebříčku, tak jsem momentálně 11., před rokem, když jsem byl ještě aktivní, tak jsem byl chvíli 2. ze všech v ČR. A ten žebříček je samo obnovující, a jsou do něj započítávány všechny účty. Je to propojený se samotným PSN. Je zajímavé, že se na tom žebříčku nemůžu najít....asi to úplně propojený se SAMOTNÝM PSN není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 Je zajímavé, že se na tom žebříčku nemůžu najít....asi to úplně propojený se SAMOTNÝM PSN není musíš se tam zaregistrovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2012 To já vím, ale tady pán se nám snažil tvrdit, že jsou tam započítání všichni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sheva Odesláno Červenec 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2012 Battlefield: Bad Company 2 Obtížnost: individuállní Časová náročnost: Střední Komentář: do obtížností sem dal individuální proto, že záleží na kžadém jak MP u her umí, pro mne byla jediní složitější trofej a to 20 killu demolishnem, čili nechat spadnout budovu a člověka díky tomu zabít, za skoro 400h v MP sem jich udělal něco přes 20, ale nakonec sem řekl klukum postavte se do baráku odpálím vás, je to takové buď na nebo, člověk musí trefit na nováčky co ještě neví co a jak, veterán vyskočí, buď to koupí a nebo přežije. Battlefiled 3 Obtížtnos: individuální Časová náročnost: krátká Komentář: opět, obtížnost záleží jak to umíte v MP, ale je pravda že já dělal platinu ještě za staré verze a tam to bylo složitější, pro mne asi nejhorší získat stužku za potlačovací palbu v MP, po updatu stačí jen 4 asistence místo 7, takže už to lítá, dále co-op skore na odemčení zbraní (trofej) snožili počet potřebných bodů, takže zase mě vypekli. Ale nic extra těžké tam není a časová náročnost, jedinej "maraton" je rank 45/Colonel 0, ale to díky double XP dnům i pro hráče bez Premiumka jde nahrát velice rychle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fox171 Odesláno Červenec 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2012 Sheva napsal: Battlefiled 3 Časová náročnost: krátká Jak můžeš napsat u téhle hry, že je zde krátká časová náročnost ? Když na platinu pokud jsi jo dobrý skilař potřebuješ minimálně 50-70 a někomu to může trvat i 100+ hodin. Tady asi těžko někdo udělá rychle platinu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.