LABYRINTH Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 ZdravÍm. PotŘeboval bych prosÍm poradit.kdyŽ si pustÍm xbox tak se normÁlnĚ spustÍ naČte hru a spustÍ ji. Ale po nĚkolika minutÁch hranÍ se sekne. A to tak,Že jej musÍm vypnout a znova spustit. No pak naskoČÍ ČervenÝ kruh a nic. Ale za nĚkolik hodin to zas jde,a to zas na chvilku. MuŽe te mĚ prosÍm poradit. JestĚ jednou dÍk za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 ZdravÍm. PotŘeboval bych prosÍm poradit.kdyŽ si pustÍm xbox tak se normÁlnĚ spustÍ naČte hru a spustÍ ji. Ale po nĚkolika minutÁch hranÍ se sekne. A to tak,Že jej musÍm vypnout a znova spustit. No pak naskoČÍ ČervenÝ kruh a nic. Ale za nĚkolik hodin to zas jde,a to zas na chvilku. MuŽe te mĚ prosÍm poradit. JestĚ jednou dÍk za radu Tady není moc co radit - díky přehřívání máš na xboxu pravděpodobně RROD (červený kruh smrti), tj konzole v posledním tažení.Lze buď nechat opravit (hledej inzeráty tady na fóru), nebo prodat na náhradní díly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Leden 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2012 tohle dělají všechny revize až po falcon, viz co psal xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LABYRINTH
ZdravÍm.
PotŘeboval bych prosÍm poradit.kdyŽ si pustÍm xbox tak se normÁlnĚ spustÍ naČte hru a spustÍ ji.
Ale po nĚkolika minutÁch hranÍ se sekne. A to tak,Že jej musÍm vypnout a znova spustit. No pak naskoČÍ
ČervenÝ kruh a nic. Ale za nĚkolik hodin to zas jde,a to zas na chvilku.
MuŽe te mĚ prosÍm poradit.
JestĚ jednou dÍk za radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.