DREGAN605 Odesláno Leden 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2012 Tak dnes mě po skoro pětileté bezproblémové zkušenosti s PS3 potkal YLOD :cry: Po hledání ruzných návodů na internetu jsem našel něco co mi pomoho :idea: Mě to poslouží k přenosu dat na novou konzoli, protože YLOD lze trvele opravit jen .Určitě doporučuji vyzkoušet. Jen doplním: -PS3 jsem zahříval 10min -po absolvování tohoto zákroku jsem ji nechal 2h v klidu vychladnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Heh... no tohle je docela zvěrstvo (jestli ale někdo plánuje tu konzoli po přetáhnutí dat rovnou vyhodit, tak proč ne... :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batlefield Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 A já naopak musím durazne varovat pred touto "opravou bez otevreni"clovek co tohle udela na 100% ani neví co vlkastne dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tahle metoda stejne jako byla na xbox podobna (ručníky) řekl bych je až to poslední co vás napadne nejlepsi je servis (jak jinak) pak bych zaradil tuto ohřívací metodu zahrat si s konzoli fotbal či jinou velmi nasilnou a vtipnout hru (když už nefunguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tahle metoda stejne jako byla na xbox podobna (ručníky) řekl bych je až to poslední co vás napadnenejlepsi je servis (jak jinak) pak bych zaradil tuto ohřívací metodu zahrat si s konzoli fotbal či jinou velmi nasilnou a vtipnout hru (když už nefunguje) každá věc má svojí cenu, budeš se divit dokonce i vadná PS3, rady jako ty dávají lidé co si věcí moc neváží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 tohle mi pripomina kdyz jsem byl malej a tata mi v troube opravoval (uspesne :cheesygrin:) joysticky k Atarku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batlefield Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak tenhle spusob se vlastne ani opravou nazvat neda, vlastne to znici jeste vic....a reball neni jedina moznost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 každá věc má svojí cenu, budeš se divit dokonce i vadná PS3, rady jako ty dávají lidé co si věcí moc neváží nerikam ze to delam ale jsem si vedom ze lepsi je si stim uzit nez bezet k popelnici a hodit to do ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tohle není žádná oprava, jen u PS3 odvaříš čidlo teploty a nebude ti hlásit přehřívání. Stejně jako tomu bylo u Xboxu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 tekken90: S čidlem teploty to nemá nic společnýho - je to vlastně jen amatérskej pokus o reflow (kterej toho víc zničí než opraví + vydrží asi tak 5 minut). Když už někdo nemá horkovzdušnou pistoli (a nechce si jí půjčovat), tak ať to alespoň rozdělá a strčí desku do trouby ... i to je mnohem lepší metoda než tohle. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 JoJo. Do trouby to jsem taky slyšel,, a tipkovi to jelo dokonce 8 měsícu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tjn... no on když se i ten reflow horkovzdušnou pistolí udělá pořádně, tak taky vydrží klidně půl roku a víc. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batlefield Odesláno Leden 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Tak horkovzduska je urcite lepsi nez trouba když se to umí+novÁ pasta+nakej ten přídavnej vetrak a neni co resit,ČIDLA TEPLOTY?tenhle detskej strašak stím nema nic co dělat,ALE I KDYBY tak by to bylo to nejmenši!!při pokusech o opravu jako ručníky atp..... ODCHÁZÍ CELÁ DESKA,,JÁDRA PROSTE ZRALÉ NA VYHOZENÍ, NEBO DOPORUČUJI SI TU DESKU NECHAT ZARÁMOVAT JAKO PŘIPOMÍNKU VLASTNÍ BLBOSTI :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DREGAN605 Odesláno Leden 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2012 Takže data úspěšně převedeny do nové SLIM verze, pro mě měli větší cenu než samotná ps3. Jinak PS3 jsem věnoval kámošovi a pořád drží :cheesygrin: Samozřejmě, že jsem uvažoval o servisu, ale dávat 2000kč bez jistoty vyřešení tohoto problému se mi nechtělo. Ze zkušeností od lidí na netu jsem se dočetl, že reflow stejně moc dlouho nevydrží, takže proto jsem se rozhodl zkusit tuhle rychlou docela brutální metodu a vyšlo to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Leden 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2012 Ze zkušeností od lidí na netu jsem se dočetl, že reflow stejně moc dlouho nevydrží, takže proto jsem se rozhodl zkusit tuhle rychlou docela brutální metodu a vyšlo to. Reflow vydrží klidně půl roku (s horkovzdušnou pistolí, profi. reflow vydrží klidně víc než rok), ale musí se udělat dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vipous Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 A ted mi rekni jestli se to vyplati..?? 2t za 2 roky, kdyz novou consoli koupis za cca 5T a vydrzi podle me drobek vic ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Batlefield Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 5t za 5let coz je trvanlivost pasty pokud se nevymeni je ylod,za 2t je reball Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kojikoji Odesláno Leden 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2012 Přesně tak, také varuji před touto tzv.OPRAVOU....Nechápu jak tohle vůbec může někoho napadnout...Je to na odrovnání,poškození ps3... a já naopak musím durazne varovat pred touto "opravou bez otevreni"clovek co tohle udela na 100% ani neví co vlkastne dela Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino100 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Zdravím dá se nějakým způsobem Yold odstranit trvale? Mám slim verzi a tam se snad zatím s yold efektem nikdo nesetkal ale přemýšlím že za pár korun koupím synovi na aukru PS3 do pokojíčku a ty starší konzole bývají levnější ale zas co když se tam objeví tahle vada, dá se to nechat opravit a popřípadě na kolik by to vyšlo? Předem díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 rek bych ze asi jedia spolehliva oprava je Reball Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.