JohnnyX360 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 11, 2012 Dival jsem se jestli neni aprila, ale na srpen se chysta update, ktery prinese trofeje. Zdroj: andriasang.com/con1vt/metal_gear_announcement/ Citovat
sovel Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Odesláno Červenec 22, 2012 tak jsem si to rozehrál znovu na boss extreme, chci bonus: patriot gun, takže žádný alarm ani zabití, zatím jsem dal první act a výsledek 1 hod. 10 min. tak doufám, že se vejdu do limitu 5 hodin :-( myslím, že malinko rychleji jsem mohl ale né o moc, když vezmu v potaz, že i partyzání vyvolají alarm fázi. Tak snad se povede, jsem zvědavej na souboje jak to půjde...snad nedojdou uspávací náboje :-D Citovat
Fogg Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 13, 2014 mam dotaz, kdyz se objevi menu nemuzu nic delat. proste jako by to zamrzlo (jen ovladani) nevi nekdo co s tim? Odesláno z mého GT-N8000 pomocí Tapatalk Citovat
Fogg Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Odesláno Leden 26, 2014 odpovim si sam, spatna verze hry Odesláno z mého GT-N8000 pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.