JohnnyX360 Odesláno Červenec 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2012 Dival jsem se jestli neni aprila, ale na srpen se chysta update, ktery prinese trofeje. Zdroj: andriasang.com/con1vt/metal_gear_announcement/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Červenec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2012 tak jsem si to rozehrál znovu na boss extreme, chci bonus: patriot gun, takže žádný alarm ani zabití, zatím jsem dal první act a výsledek 1 hod. 10 min. tak doufám, že se vejdu do limitu 5 hodin :-( myslím, že malinko rychleji jsem mohl ale né o moc, když vezmu v potaz, že i partyzání vyvolají alarm fázi. Tak snad se povede, jsem zvědavej na souboje jak to půjde...snad nedojdou uspávací náboje :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogg Odesláno Leden 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2014 mam dotaz, kdyz se objevi menu nemuzu nic delat. proste jako by to zamrzlo (jen ovladani) nevi nekdo co s tim? Odesláno z mého GT-N8000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogg Odesláno Leden 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2014 odpovim si sam, spatna verze hry Odesláno z mého GT-N8000 pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.