.Den Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 konečně :wohow:..dneska mi přišlo potvrzení o odeslání zásilky :wohow:..se nemůžu dočkat :DHan: některý obchody porušili datum vydání a hru prodávaj .....:-x Tak asi se jim to porad vyplati i pres sankce ze strany Konami... =/ Z naseho (hracskeho) pohledu je to svinarna, ale z jejich (obchodniho) proste jen kseft. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 konečně :wohow:..dneska mi přišlo potvrzení o odeslání zásilky :wohow:..se nemůžu dočkat :DHan: některý obchody porušili datum vydání a hru prodávaj .....:-x A tebe tekku štve že ne u vás v obchodě :D Jinak hra vypadá výborně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2008 Tady sem našel tenhle šupa plakát v CZ. http://img74.imageshack.us/my.php?image=mgsluo3.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
verbatim Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Objednáno z eSuba (expeduje surtep.cz) MGS4 + MGSaga DVD + 1462 Kč dneska má dorazit:bash::wohow: jooo už se točí v mechanice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 MGS4 limited edition je doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 12, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 konečně :wohow:..dneska mi přišlo potvrzení o odeslání zásilky :wohow:..se nemůžu dočkat :DHan: některý obchody porušili datum vydání a hru prodávaj .....:-x Tekk je to svinstvo , nehlede k tomu ze hra se registruje po netu , takze o tom urcite vi. Takovy shopy nemaj co prodavat , svine a jesste jednou svine . JRC uz ma taky od vcerejska a prodava az dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Nektery obchody jsou kurvy no :) Jinak dost krutej zvrat v pribehu - ale musite byt opravdu MGS fanousky, abyste si to uzili poradne. Spise nez pribeh sam o sobe je to odhalovani predesleho a utajovaneho. Ale nechci spoilovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Jo už zapínám svoji čeronou mašinku a du buřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 ja rozmyslam nad tym ze ci ju objednat... za 1900 Sk ju maju aj na alze... co kupit ? heavenly sword ? alebo MGS .. kua . marek_2080: diskuse o MGS, ne nakupni poradna ;) . Stejne by ti kazdej rikal MGS :D HS navic sezenes urcite levnejc // ok tak berem MGS :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 tak to je prostě bomba :love:....nej hra na PS3 co sem zatím hrál :love:...11/10 :love::love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Je to neuveritene chytlavy a graficky naprosto dokonaly, mistama si rikam, ze koukam na nejaky film....davam 99/10 fakt bes off hra co jsem zatim hral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Uuu až tak ? Sakra že já nemám PS3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Božee, je to skvělý, ta atmosféra a prostě všechno, nej hra na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Uzasna hra....proste som tu hodinku co som zatial hral, len cumel do telky s otvorenymi ustami a sledoval vsetku tu atmosfericku nadheru ! Urcite najlepsia hra na PS3 !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alien99 Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Taky bych pořídil...:bash:..jen ty peníze nejsou...ach jo:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 penize jsou, coz o to, ale nejak jsem nepochopil o co jde..mohl by mi to nekdo v jeho zbytku casu napsat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2008 Ty vado ted jsem mel to videiko s Raidenem jak drti Gekka...Fakt mazec, nejlepsi akcni "film" od zacatku hry co jsem zatim videl... Edit 4:05 rano: Raging Raven je dole...Skoda ji brunetky :( Edit 12:44 odpoledne: Crying wolf je dole...Ikdyz mam rad cernosky, na tu prvni bloncku proste nema :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VR-Fist Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 penize jsou, coz o to, ale nejak jsem nepochopil o co jde..mohl by mi to nekdo v jeho zbytku casu napsat? Jestli nevis ohledne MGS4 o co jde, tak to nehraj ;) Z te hry muzes mit 100% zazitek jako hrac, ktery zna predesle dily. Pokud je neznas, pak mas podle me tak 30% zazitek, jestli vubec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Jestli nevis ohledne MGS4 o co jde, tak to nehraj ;) Z te hry muzes mit 100% zazitek jako hrac, ktery zna predesle dily. Pokud je neznas, pak mas podle me tak 30% zazitek, jestli vubec. Máš pravdu, pokud si nehrál ani 1 ani 2 tak z toho fakt nic mít nebudeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 14:04 Vamp down :) a 14:06 brutalni zvrat v pribehu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 14:04 Vamp down :) a 14:06 brutalni zvrat v pribehu.Pekne spoilery ;) :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Jelikoz se Vamp objevil snad ve vsech oficialnich videikach...nepovazuju prozrazeni souboje s nim jako spoiler, kazdy vi, ze pokud tam je, tak s nim bude bojovat. Neboj davam si pozor na to, abych nikomu neprozradil nic co, by nemohl jinde vycist nebo videt. Naopak, tuhle hru si musi kazdej projit sam a vsechno si prozit na vlastni kuzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 Jelikoz se Vamp objevil snad ve vsech oficialnich videikach...nepovazuju prozrazeni souboje s nim jako spoiler, kazdy vi, ze pokud tam je, tak s nim bude bojovat. Neboj davam si pozor na to, abych nikomu neprozradil nic co, by nemohl jinde vycist nebo videt. Naopak, tuhle hru si musi kazdej projit sam a vsechno si prozit na vlastni kuzi. Jooo, už se těším, jak to tomu podělanýmu upírovi nandám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tazcz Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 13.6. 2008 - 19:21 - podvecer: Posledni boss ze skvadry Beauty and the Beasts je dole...Scrying mantis mi dal fakt zabrat a tesim se na to, az nekdo bude tapat jako ja :D Fakt luxusni souboj. Takze Voila dnes 13.6. 2008 ve 21:42 vecer po dloooouhych 20h 07min. a 39s jsem dohral MGS4 na hodnoceni eagle. Brecel jsem cele titulky dojetim a smutkem ze to konci. Tohle je proste nejlepsi hra, film, emotivni zazitek, je to lepsi nez orgasmus. Tohle si proste musi kazdej sam zavrenej v pokoji s dostatkem piti a jidla dohrat a prozit na vlastni kuzi. Dlouho nebudu spat a hned se vrhnu na hrani znova. Sklanim se pred tebou Hideo Kojimo...Nic lepsiho neexistuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 vazne je ta hra tak dobra ?;)...objednam si to urcite, ale z ingame videi mi bylo divny, ze kolem Snakea bylo takovy zluty kolecko, je to tam furt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.