Rash182 Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 tak sem to konecne dohral. Nevim jestli to byla nejlepsi hra co sem hral, ale rozhodne to byla nejlepsi hra co sem "prozil". Sem zvedavej co bude dal Citovat
Luk3z^ Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 stáhl jsem demo, 2 minuty hrál, zjistil že se mi to hrozně blbě ovládá > delete Citovat
Midnight Odesláno Listopad 9, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 9, 2008 :shock: tak toto pocujem prvy krat od niekoho :D podla mna to ma vynikajuce ovladanie :) 100 ludi 100 chuti :) Citovat
spawny Odesláno Listopad 12, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 12, 2008 Co mam udělat abych měl předměty co dostanu za dohrání i v další hře na vyšší obtížnost Citovat
ellemenT Odesláno Listopad 13, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 13, 2008 Co mam udělat abych měl předměty co dostanu za dohrání i v další hře na vyšší obtížnost uz je to dlouho, ale myslim ze na konci hry te to da zpet na menu a ty das load game. pak mas na vyber obtiznost a hrajes od znova se svymi odemknutymi vecmi (ale pozor, ty veci budes mit az pote, co se poprve potkas s metal gear mk. II ) Citovat
spawny Odesláno Listopad 14, 2008 Nahlásit Odesláno Listopad 14, 2008 uz je to dlouho, ale myslim ze na konci hry te to da zpet na menu a ty das load game. pak mas na vyber obtiznost a hrajes od znova se svymi odemknutymi vecmi (ale pozor, ty veci budes mit az pote, co se poprve potkas s metal gear mk. II ) Funguje díky Citovat
patricenko Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2008 http://www.konami.jp/kojima_pro/mgst/?ref=kjp_eng ¨Nevíte co by to mohlo znamenat? Citovat
.Den Odesláno Prosinec 6, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 6, 2008 Nevi nikdo, takze ani my ne. Citovat
Midnight Odesláno Prosinec 8, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 8, 2008 chcel by som kupit ten blu ray disk, ktory je v limitovanej edicii ... nevie niekto kde to kupit ? na nete som nasiel kupu len tejto veci : http://www.digitalsomething.com/media/images/mgs%20s2.jpg nevie mi niekto povedat ze co sa na tom nachadza ? :) thanx Citovat
Galarik Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2008 Přemýšlím čím si zkrátit vejkend. Tak jen krátkej dotaz. Má smysl MGS4 vůbec zkoušel bez znalosti předchozích tří dílů? Z Metal Gear Ac!d série mám zkušenost že děj dokážou udělat dost komplexní. Tak mě děsí představa, že naskočím do rozjetýho vlaku ze kterýho nebudu nic mít a akorát vyhodím peníze. Citovat
.Den Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2008 Podle me to urcite smysl ma, ale opravdu prijdes o provazanost pribehu...a obcas asi budes i nechapat o co ze to vlastne jde. Jestli jsi nic nehral, tak bych to videl na koupit-zahrat-prodat. =) Citovat
Midnight Odesláno Prosinec 12, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 12, 2008 pozri si aspon gameplay videa z MGS 1 na youtube.. zabere ti to 2 hodiny ..ale budes toho vediet 100x viac ako nic ... Citovat
Galarik Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2008 Tak první díl by nemusel bejt takovej problém - to jsem měl ten MGS komix na PSP - sice ot nebla hra, ale příběh byl tuším totožnej. Take spíš jde o důležitost dvojky a trojky. Citovat
.Den Odesláno Prosinec 13, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 13, 2008 Galarik: Nejvice je tam toho asi z jednicky prave... Na dvojku to ani tak moc nenavazuje (jiste, je tam par postav, ale nic extremne), o trojce se zminuji pomerne casto. Na GameFaqs mozna bude nejake shrnuti pribehu, taky muze pomoct. Citovat
BRUTUS77 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 me osobne metal mgs nebavý blba kamera ale + grafice u 4 spis gta4 tam je hodne vyhod s tim udelaly velkej pokrok ale blby je ze nebude na psp na kompl už mám Citovat
Han3 Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 me osobne metal mgs nebavý blba kamera ale + grafice u 4spis gta4 tam je hodne vyhod s tim udelaly velkej pokrok ale blby je ze nebude na psp na kompl už mám heh, :) blbá kamera? spíš tvoje nešikovnost, fakt že by mě nikdy nenapadlo si u týhle hry stěžovat na kameru :lol: no na psp máš MGS: PO... z PSP by jsi takovou kvalitku jako na PS3 nedostal :) tak nechápu proč tu lidi krafete o tom, proč není GTAIV a jiné hry na PSP, pak byste brečeli proč to není tak skvělý jako na PS3 :roll: trochu myslet toho psaní... Citovat
Daxter Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 heh, :) blbá kamera? spíš tvoje nešikovnost, fakt že by mě nikdy nenapadlo si u týhle hry stěžovat na kameru :lol:no na psp máš MGS: PO... z PSP by jsi takovou kvalitku jako na PS3 nedostal :) tak nechápu proč tu lidi krafete o tom, proč není GTAIV a jiné hry na PSP, pak byste brečeli proč to není tak skvělý jako na PS3 :roll: trochu myslet toho psaní... přesně tak, kamery v mgs je skvělá a jde hlavně o tu atmosféru a příběh Citovat
Tazcz Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 BRUTUS77 napsal jenom svuj nazor, nemusite ho hned ukamenovat za to, ze ho MGS4 nebavi. Jinak ja jsem az takovy nadsenec, ze jsem si koupil i specialni edici tehle hry :) Citovat
Daxter Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 BRUTUS77 napsal jenom svuj nazor, nemusite ho hned ukamenovat za to, ze ho MGS4 nebavi. Jinak ja jsem az takovy nadsenec, ze jsem si koupil i specialni edici tehle hry :) Ty máš tu edici s konzolí ? Citovat
Tazcz Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 Ty máš tu edici s konzolí ? Nnn, mam tu edici s bonusovym BR diskem, DVD diskem a figurkou Snakea. Citovat
Midnight Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 co je na tom BD a na DVD disku ? :P Citovat
Daxter Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 DVD je Metal Gear Saga 2 ne ? Citovat
Tazcz Odesláno Prosinec 14, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2008 Jj na DVD je Metal gear saga vol. 2 a na BR disku je komplet historie patriotu, kdo jak a proc vznikl a je tam i historie Metal gearu (robotu). LoL ja koukam ze u toho jeste mam i soundtrack :D Citovat
Mike55 Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2008 Ahoj. Mám problém s touto hrou. Jsem Act IV - Twin Suns a nevím jak porazit toho bosse. Jmenuje se Vamp. Je nesmrtelný, takže nevím jak na něho :( . Kdo to hrál poradte plz. marek_2080: Proc zakladas novej topic? Presunuto z PS3 Otazky a odpovedi. Citovat
.Den Odesláno Prosinec 30, 2008 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2008 Poradim... Vamp i jini nekolikrat zmini, ze ho pri zivote udrzuji a regeneruji nanomachines... A co dela Snake, kdyz se najednou citi spatne a chce potlacit ucinky nanomachines v jeho tele? ^^ Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.