DeutscheSoldatCZ Odesláno Leden 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2012 Dost by mě zajímalo jak to opravdu je, v různých článkách se dá dočíst pár věcí, ale zajímalo by mě víc... mohli by jste mi poradit? -Jak je to s FREE hrama: jedná se pouze o mini hry nebo jde i o plnohodnotné hry jako je třeba Call of Duty a jiné... -Při stažení plné hry omezené hraní na jednu hodinu: Trofeje které otevřu uloží se mi do karty? Jde stáhnout hru víckrát? a lze nějak obejít třeba přenastavením času konzole nebo odpojením od internetu aby hra byla na déle? Popřípadě jiné výhody/nevýhody Tipy a názory... Díky (jinak podobné téma jsem nenašel, kdyby tu někde ale bylo tak se tímto omlouvám a jednoduše delete :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panzpohadky Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Ahoj, - tak free hry jsou tam někdy dobré,ale co vím,ztratíš je pokud si PS+ přestaneš platit ... Což je pro mě určitě mínus. - Ty trofeje se ti odemknou,ale na kartě je budeš mít až když si tu hru koupíš. Obejít to určitě nejde,nevím to ale na 100% ... - Co bych bral jako výhodu je určitě možnost ukládat si automaticky save z her na Sony server.Máš k dispozici 150 MB prostoru. Máš je pořád zálohované a pořád k dispozici kdekoliv. - Další výhoda je určitě automatické stahování aktualizcí a dalšího obsahu.Nastavíš si čas v kolik se konzole sama zapne a začně stahovat aktualizace popř. dema atd.. Jsem velký fanda Sony a samozřejmě i PS3,ale zaplatit si PS+ mě ještě nepřesvědčili.Dávat 1300,- (Teď myslím je akce a stojí jen 1039,-) za zálohu save a auto aktualizace je podle mě dost.Ten ostatní obsah je pro mě lákavý jen opravdu zřídka,spíš zanedbatelně. Tak snad jsem ti pomohl. S přáním hezkého dne Jiří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 od te doby co mam psn+ za 1039 kc uz jsem ziskal hry za nekolik tisic, a usetril mnohdy 50% ceny u novych her. nema cenu vahat a kup. Hry co jsou free budes moc vyuzivat dokud budes mit psn+ a hry co jsi koupil se slevou z psn+ budes mit furt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Dost by mě zajímalo jak to opravdu je, v různých článkách se dá dočíst pár věcí, ale zajímalo by mě víc... mohli by jste mi poradit?-Jak je to s FREE hrama: jedná se pouze o mini hry nebo jde i o plnohodnotné hry jako je třeba Call of Duty a jiné... -Při stažení plné hry omezené hraní na jednu hodinu: Trofeje které otevřu uloží se mi do karty? Jde stáhnout hru víckrát? a lze nějak obejít třeba přenastavením času konzole nebo odpojením od internetu aby hra byla na déle? Popřípadě jiné výhody/nevýhody Tipy a názory... Díky (jinak podobné téma jsem nenašel, kdyby tu někde ale bylo tak se tímto omlouvám a jednoduše delete :) Hoj, obejít to nejde určitě. Co se týče her, nejsou tam jen minis hry, ale nejsou tam pravidelně ani ty opravdu velké hry (co vyšly i na disku). To jen třeba při nějaké akci. Na vánoce tam třeba byl Tomb Raider Underworld, celá série Back to the Future... Mě osobně PS+ vyhovuje, mam tak pravidelnou zásobu kvalitních her, a to nejen těch větších ale i předělaných SEGA klasik nebo PS one her. Ještě pár dní tam je sleva na roční předplatné, takže pokud o tom uvažuješ doporučuju se rozhodnout co nejdřív. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Leden 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2012 Já ho mám taky a spokojenost, Koupil jsem ho tenkrát v akci za 1039 a to jsem si ještě sehnal PSN kupón tisícovej za 800, takže mě vyšlo jetě levněji a několikrát se mi vrátilo, já hlavně taky rád utrácím, jak je něco ve slevě, tak na to já slyším, takže tam pustím dost peněz. I když spoustu z toho nehraju. A zase někdy jsem získal hry který bych si nekoupil, a nakonec jsem je otočil několikrát :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Tak já mám už ps plus taky docela dlouho, a docela pravidelně prodlužuju členství, ale vždy jen na čtvrt roku nebo jak to tam je. Co mě docela štve, že některé měsíce jako třeba teď leden jsou totálně o ničem. Za leden - ani jedna jediná věc (avatar, theme či hra) co by mě zaujala. Jelikož mám, ale dost nastřádaných her, tak vždycky prodloužím :) Třeba v prosinci to byl fakt nářez a kdo měl ps plus, přišel si na hodně kvalitních her :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Tak já mám už ps plus taky docela dlouho, a docela pravidelně prodlužuju členství, ale vždy jen na čtvrt roku nebo jak to tam je. Co mě docela štve, že některé měsíce jako třeba teď leden jsou totálně o ničem. Za leden - ani jedna jediná věc (avatar, theme či hra) co by mě zaujala. Jelikož mám, ale dost nastřádaných her, tak vždycky prodloužím :) Třeba v prosinci to byl fakt nářez a kdo měl ps plus, přišel si na hodně kvalitních her :) WTF v lednu tam byl celá Back to the Future série :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 To mě zrovna přijde hodně o ničem, film mám rád, ale hra ne sorry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Já sem předtím filmy neviděl (viděl, ale už je to tak dávno že si z toho nic nepamatuju), ale u hry jsem se bavil královsky. Pokud máš film rád tak by sis to zahrát určitě měl, ale chápu že ne každý je na point-and-click adventury Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Leden 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2012 Já sem předtím filmy neviděl (viděl, ale už je to tak dávno že si z toho nic nepamatuju), ale u hry jsem se bavil královsky. Pokud máš film rád tak by sis to zahrát určitě měl, ale chápu že ne každý je na point-and-click adventury No musím přiznat, že jsi mě trochu "vyprovokoval" :D a už to stahuju. Každopádně chtěl jsem říct, že jsem zažil už i lepší updaty, a jestli mě něco štve, tak v porovnání z U.S. store tak kvalita psone her, k tomu se snad ani radši nebudu vyjadřovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Tak všichni kdo mají ps plus, dostanou dnes Trine 2 zdarma, což si myslím, že je dost velká bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 Tak všichni kdo mají ps plus, dostanou dnes Trine 2 zdarma, což si myslím, že je dost velká bomba! jj viz lepsi info zde http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012030021 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 jj viz lepsi info zde http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2012030021 A staci si zaplatit jen to 3 mesicni? Bude mozne to hrat i kdyz plus Skonci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2012 A staci si zaplatit jen to 3 mesicni? Bude mozne to hrat i kdyz plus Skonci? 3 mesicni staci,ale po vyprseni ty hry nejdou hrat, proto se vyplati si koupit rocni,kdyz stoji 1099 obcas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino100 Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 Zdravím Měl jsem ho na rok a myslel jsem že někdy od února ale pořád mi běží(automaticky se mi neprodlužuje nemám na ps storu prachy) Dá se nějak zjistit do kdy mi PS+ poběží? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Březen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2012 u kazdy hry kterou si dostal zdarma mas info do kdy ti plati to je i platnost PS+ nebo sloziteji to najdes nekde v nastaveni uctu ale z hlavy to nevim tak te nenavedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Kdyz si zaplatim ten ps+ na pul roku tak muzu normalne stahovat ty hry co tam sou zadarmo a budou mi pak fungovat i po vyprseni ps+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Ne hry získané zadarmo ti po skončení PS+ fungovat nebudou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 Ne hry získané zadarmo ti po skončení PS+ fungovat nebudou Aha tak to je na nic, diky za odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2012 ale po novem zaplaceni PS+ je muzes opet hrat nebo si je stahnout zadara znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 O PS+ už delší dobu přemýšlím ale když vidím co je na US Storu a co je u nás,tak je to k pláči.Kdyby tohle všechno bylo i na EU Storu,tak neváhám ani minutu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 Ne hry získané zadarmo ti po skončení PS+ fungovat nebudou můžeš i ty co ti časově propadnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 mám otázku ohledně ps one her.. když mám ps+ tak jsou zadara nebo mají alespoň nějakou velkou slevu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 mám otázku ohledně ps one her.. když mám ps+ tak jsou zadara nebo mají alespoň nějakou velkou slevu ? každý měsíc je tam minimálně jedna zadara, a někdy jsou tam i ve slevě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
canava Odesláno Duben 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2012 a dá se s normálním účtem zjistit který jsou pro ps+ zadara a ve slevě ?... chtěl bych si nakoupit pár starých pecek ale nevím jestli má cenu si kupovat plusko :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.