wariorpolni Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Zdravim , vlastním windows XP (professional) a chci si zahrat BF 3 . Nekteri lidi rikaj ze to jde jen na vista/Windows7 a nekterize to jde i na XP....jak to s tim teda je doopravdy ?? Zpustim to na svým XP a nebo potrebuju windosws 7 ? :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 Frostbite engine 2.0 je pouze pro DirectX10/11 a WinXP podporuje pouze DX9 čili NE na WinXP to nepojede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 ne na windows 7 ti to nepojede, co máš za HW? jestli máš dostačující tak si nainstaluj win 7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 ne na windows 7 ti to nepojede, co máš za HW? jestli máš dostačující tak si nainstaluj win 7 :cheesygrin: nice jinak můžeš zkusit ruská fora jsou tam directx 10 na xp ale většinou ti to pojebe celý xpčka tak to je na tobě jinak si sežen 7 jsou lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 ne na windows 7 ti to nepojede, co máš za HW? jestli máš dostačující tak si nainstaluj win 7 no jelikož si chce zahrát BF 3, který má celkem vysoké nároky, tak by měl zvládnou ty wokna sedmičky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 no tak znam lidi co si koupily BF3 a pak zjistili že na to nemaj komp :D, a to je hned že posranej battlefield CoD MW 3 mě de na max bez sekání :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 nojono :D ale tak jestli na to má komp tak ať prvně koupí W7 a pak BF ...jinak tvoje radeonka 5770 utáhne vše na max jo? :blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 hig/ultra hraju při 1680x1050 (max monitoru) jo a mam vyplý vyhlazování a grafika je docala dost OC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 ajo, tak jestli ji máš i OC, tak to věřím no :) ... já už se cyhstám ke skládání nového PC a rozhoduju se mezi GTX 560 Ti 1GB nebo radeonku 6950 2GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 sem zastáncem amd/ati takže bude něco z řady 7xxx a nebo 6950 ;), ale stejně ten rozdíl +-1fps nepoznáš :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 jono, ale zase do budoucna ty 2GB se můžou hodit, ale zase výkonově bez OC je to nastejno a GTX má menší spotřebu jinak u mě to bude určitě i5 2500K ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 bud ber 7xxx a nebo tu 6950, zahraješ si všechno na max i na tá geforce, ale já nemam rád nvidii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 proč ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 zaplatíš 2x víc za 2xmín výkonu :D, prostě měl sem nvidii 1x a byla to hrůza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 ale ta 560 je levnější se stejným výkonem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 na tý 560 blbne BF3, ale je to natobě za mě jedině AMD/ATI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cogen Odesláno Leden 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2012 :cheesygrin: nice jinak můžeš zkusit ruská fora jsou tam directx 10 na xp ale většinou ti to pojebe celý xpčka tak to je na tobě jinak si sežen 7 jsou lepší Jo ale to není DirectX. Jen ti to přepíše jeden řádek či dva řádky a toť vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David50G Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 na tý 560 blbne BF3, ale je to natobě za mě jedině AMD/ATI nesohlas 560 je official grafika na BF3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 dva kámoši mají 560ti a oba maj problémy s blackscreen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 a není to tak čiště náhodou RU verzí? Dělá to X lidem a to i na AMD (včetně mě) musíš stáhnout ještě update na RU verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 updaty na CZ máme všichni 3,všichni máme stejný RU verze, a jedinýmu mě to jde, ale oni maj blackscreen až při dalším načítání ;) tak proto. A i na forech hodně lidí si ztěžuje na 560ti oba maj verzi od gygabyte, jeden má OC a druhej klasickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 já mám AMD a měl jsem taky BS i po ostatnich updatech... takže není to jen nvidií a osobně bych už asi AMD nechtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 taky mě blblo BF3 po updatech, ale nakonec sem to vyřešil. Máě RU verzi, jestli jo tak mam speciální češtinu sekterou už není BS. A s těma grafikama každej doporuří něco jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 brians Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 Zdravim , vlastním windows XP (professional) a chci si zahrat BF 3 . Nekteri lidi rikaj ze to jde jen na vista/Windows7 a nekterize to jde i na XP....jak to s tim teda je doopravdy ?? Zpustim to na svým XP a nebo potrebuju windosws 7 ? :cry: To si jako slyšel kde, že to jede i pod XP? Jestli na nějakých www či blogách tak tam podávaju nepravdivé fámy o tom co je technicky nemožné! BF3 nepodporují staré DX 9 čili to znamená, že u widlích XP mají maximální možnou podporu do DX 9 a víc v žádném případě ne. A jestli se někde dopídíš k tomu, že na win xp existuje nějaké RU instalátor DX 10, tak hodně na to rychle zapomeň, protože je to FAKE. Navíc ti to zaviruje a poškodí jádro systému windowsu XP a následnou nestabilitu a možná nefunkčnost systému atd...!!! Podle vyjádření ze strany EA není možné žádným způsobem spouštět BF3 pod Windows XP. Jedině pod Vista nebo sedmičkama. Jinak není šance :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 djmajkl Odesláno Leden 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 19, 2012 no ještě uvidím teď jsem uštřil 1000,- na HDD ...tenhle http://www.alza.cz/seagate-barracuda-7200-12-500gb-s-advanced-format-d250171.htm#popis mám za 1100,- :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kozel97 Odesláno Leden 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2012 Nejlepší je si stáhnout hru z netu a pak obviňovat grafiku. LOL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wariorpolni
Zdravim , vlastním windows XP (professional) a chci si zahrat BF 3 . Nekteri lidi rikaj ze to jde jen na vista/Windows7 a nekterize to jde i na XP....jak to s tim teda je doopravdy ?? Zpustim to na svým XP a nebo potrebuju windosws 7 ? :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
31 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.