Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

xbox 360 nečte hry

alex.boss

Otázka

Zdravím, koupil jsem si xbox, a však mám sním problém předchozí majitel byl trošku kre..n a do...l ho jak to šlo. Jde o to že všechno funguje jak má, akorád nejdou spouštět hry :(. Zřejmě flashoval nebo ja nevím co všechno... Nebere to ani originálky, vzdy skončím na dílé obrazovce s textem v nekolika jazycích (viz. příloha) zkoušel jsem to po něm pomocí některých návodů pres jungle flasher znova flashnout, nepomohlo, tak jsem dal nejnovější flash, nic, tak jsem zaktualizoval dash na nejnovejsi v domnění že co tam napáchal tak zmizí a bude to žrát jenom original hry, nepohohlo. tak jsem jeste nakonec nahral stock firmware do mechaniky a opět nic. mechanika je to beng (viz. příloha) . Jde mi hlavně o to aby hrály aspon originálky, flash mě nebolí. Prosím o pomoc, nebo dobrou radu. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Abys mohl flashnout buď stock, nebo jiný fw, musíš mít korektní klíč mechaniky, který souhlasí se základní deskou xboxu.Máš něco takového buď z vlastních pokusů nebo od bývalého majitele ? Bez něj nerozchodíš ani originály protože i tak musí být v mechanice korektní klíč patřící k základní desce.

Odkaz ke komentáři

• 0
nedá se zjistit podle výrobního čísla xboxu, co vtom má bejt za střeva ? apon model ty mechaniky ?

Jeslti máš klíč, který jsi vyčetl z mechaniky hned jak si to dostal když to ještě fungovalo, je vše ok, pak si udělal někde chybu při flashování, ale to se dá zachránít.Teda pochopil jsem, že když si to dostal od prodávajícího, tak to normálně četlo ?Jinak DVD klíč se dá samozřejmě vyčíst i ze základní desky, ale musí se udělat kompletní reset glitch hack (cca 1400 Kč) takže to stále jde zachránit.Jeslti si to už dostal nefunkční,omlať to prodávajícímu o hlavu nechápu co na tom zkoumáš, jeslti to prodával funkční a nejde to,je to jasně jeho problém a chtěj vrátit peníze.

Odkaz ke komentáři

• 0

Právě že už jsem to takto koupil, respektive to bylo trochu jinak s tou koupi, koupil jsem to od znamyho za par drobnejch... On to pred dvouma rokama koupil na aukru pro svou dcerku na hrani jako plne funkční za 4500kč, ale kdyz to dostal do rukou tak to nefungovalo a frajera neslo dohonit, ani přes aukro, ani na udavane adrese... Tak jsem si to od něho koupil stím že bude asi špatnej firmware po flashovani a že se přehraje a pofrčí se dál.... to že by někdo takhle kravsky měnil mechaniku mě nenapadlo, nicméně konzili bud prodám dál někomu, a nebo ji necham opravit. částka 1400 je skoro až brutální, tolik me nestala ani ta konzole... Nevíte o někom kdo by mohl pomoct za trosku rozumějsí cenovku ?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu