Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC se sám vypíná

witaHavr

Otázka

Ahoj. Muj docela starý krasavec se sam od sebe vypina u hrani her. Nevím proč.nař: před rokem jsem na něm skoro deně večer hrál i 3/4hod CoD4, dneska ani ne 15 min a vypnul se.Nebo například u NFS Monst Wnated(což je dost stara a nenaročná hra,kterou muj pc snadno utahnul)Trva už tento problem asi 3/4 měsíce ale až tedka jsem ho začal řešit.Nevíte v čem je problém?Proč se z ničeho nic začal tak blbnout?INFO o mojem PC

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395310_263781323689851_100001739569926_666749_1919510156_n.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 0
Jestli se ti při hraní her sám vypíná pc, tak sem hoď údaje stupňů základních věcí, ikdyž pc jenom zapneš a při následném hraní (nejen teplotu grafiky - čím víc údajů, tím větší šance najít problém...).

Napiš sem, jaký máš zdroj. Osobně bych to viděl spíše na to. Hlavně tam nedokupuj další věci do toho pc (kdyr radil RAMku, GPU), pokud je to zdrojem, tak by mu tam další věci (náročnější) udělali ještě hůř...

Předpokládám, že zdroj si nikdy neměnil (7 let starý pc), ten zdroj ti to už prostě nemusí utáhnout, proto se ti vypíná. Zkus si jednoduše někde sehnat lepší a vyměnit ho (nemusíš kupovat nový, zkus si ho třeba jenom od nějakého kámoše půjčit).

Info o grafice tu nic neřeší. Jestli se tu má cenu o tom bavit, hoď sem aspoň ty teploty. Takhle těch možností je fakt spousta...na starém železe se v tomhle hodně i řeší základní deska (chipset...)

já sem pak psal aby postnul co má za zdroj ;)

Jinak zkus ty chladiče sundat nebo zjistit jestli dobře doléhají

Odkaz ke komentáři

• 0
já sem pak psal aby postnul co má za zdroj ;)

Jinak zkus ty chladiče sundat nebo zjistit jestli dobře doléhají

Jak jsi to psal a výš editoval, tak jsem to ještě neviděl...ale co...Já mu radím už na první straně, ať něco dělá se zdrojem ;).

Odkaz ke komentáři

• 0

hm tak je to eurocase, ale zase když to vydrží 8minut, jaký sou teploty všeho po tak cca 5min hraní? (zjistíš to v everestu), A pak se podívej v biosu jestli jsi si nenastavil třeba horní hranici přehřátí na př: 60stupnů

takhle to změř v everest, bez zátěže a !!!!!při zátěži!!!!

post-22847-14687159266925_thumb.jpg

a taky mě napadlo, ten pc se hned vypne, nenaskočí nějaké pruhy přez obrazovku? Netaktoval si? neinstaloval si něco, nebo nějaké upravy?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu