biggerg Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Odesláno Září 14, 2014 to by som aj ja vedel:D spravil som to podla pokynu, ale to compatibility tam nieje:) Citovat
duffy Odesláno Září 16, 2014 Nahlásit Odesláno Září 16, 2014 (upraveno) Ahoj klucí, Mám dotaz ohledně hry Rallisport Challenge 2 xboxE emulovane na xbox360.Hrál jste prosím někdo tuhle skvělou rally hru na xbox360.Mě bohužel ve hře při načítání některých tratí zčerná obraz a xbox360 uplně zatuhne musím ho uplně vypnout.Nevíte někdo proč to dělá nebo jak se opravit.Děkuji za odpověd Vítek Upraveno Září 25, 2014 uživatelem duffy Citovat
biggerg Odesláno Říjen 7, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 7, 2014 cavte mam 4gb xbox360 rgh ...v nastaveniach som nastavil pouzivanie hddx,flash,syxex...vo file manager mi bohuzial ukazuje len flash a syxex..hddx tam neni.tiez v xexmenu mi ukazuje len usb0 a flash..dajte nejaky navrh ako to sprejazdnit pls Citovat
menyl Odesláno Leden 8 Nahlásit Odesláno Leden 8 Zdravím, vím, že vlákno je hodně staré, ale přesto mám prosbu o aktualizaci, kde stáhnout soubor, který mi umožní hrát xbox1 hry na xbox 360, když už uloz.to nefunguje jako dřív. Nevím jestli tomu rozumím správně, ale je toto vlákno o tom jak rozchodit originál xbox classic hru na xbox 360 bez podmínky zpětné kompatibility? Citovat
dvbman Odesláno Leden 15 Nahlásit Odesláno Leden 15 Pokud vím, XK1 hry (Xbox Clasic) jdou hrát jenom na X360 s úpravou RGH a po té speciální aktualizaci, která se ještě ke všemu instaluje z CD/DVD - CDRW to nefuguje. Ještě fungují jenom některé, cca 80 % Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.